No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Beverly Hills Chihuahua

Ultima modificare: 2010-04-06 | Data publicării: 2010-04-06
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Beverly Hills Chihuahua
Bine ai venit in lumea celor bogati si faimosi: bine ai venit in Beverly Hills. Chloe, o catelusa Chihuahua e doar un caine, ai spune. Insa ce nu stii e faptul ca micuta Chloe e cea mai rasfatata Chihuahua din cartierul sau select. Iar cand stapana o pierde in cursul unei vacante in Mexic, lucrurile nu par prea ... roz pentru Chloe!

Drew Barrymore ii da voce celei mai rasfatate, delicate si fitoase cateluse Chihuahua din Beverly Hills. Asta pana cand ajunge in Mexic si da nas in nas cu viata reala. Jamie Lee Curtis este Viv, o femeie de afaceri de succes, stapana lui Chloe, cea care isi lasa pretioasa creatura imblanita in grija nepoatei care nu are prea mult chef sa faca pe baby sitter-ul pentru un caine si pleaca in Mexic, sa se distreze.

In timpul excursiei catelusa noastra se rataceste pe strazi, fuge de angajatii serviciului de ecarisaj, se imprieteneste cu alti semeni Chihuahua (pe care ii cam detesta la inceput pentru ca nu faceau parte din aceeasi clasa sociala cu ea), cauta ajutor in labele unui Ciobanesc German pentru a scapa de maleficul Doberman care vrea sa-i fure colierul cu diamante.

Ce se va intampla cu Chloe si stapana sa? Cum va trai fara afectiunea lui Viv? Va ramane o catelusa Chihuahua murdara, care colinda strazile Mexicului?

Din fericire, salvarea vine intotdeauna de la cine te astepti mai putin si pe cine desconsideri mai mult...

Replici memorabile din film:

"Don't you speak Spanish?/ Why would I speak Spanish?/ Hellooo, you're a Chihuahua, miha!"

"I'm gonna kick some tail..."

Trailer Beverly Hills Chihuahua


Tu ce zici?