No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Animăluţele actorilor din Twilight Saga

Ultima modificare: 2009-08-25 | Data publicării: 2009-08-25
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Animăluţele actorilor din Twilight Saga
Dacă sunt actori nu înseamnă că nu pot iubi animalele. Dimpotrivă, multe vedete de la Hollywood nu s-au sfiit să se afişeze pe stradă cu animalele preferate. Şi ce animăluţe! De la porcul lui George Clooney, la câini de talie foarte mică, aşa numiţii Toy Dogs. Însă acest articol îl vom dedica actorilor din filmul Twilight, unul dintre cele mai de succes filme printre adolescenţi.

Odinioară actori aproape necunoscuţi, acum celebrităţi în cetatea filmului. Cu toate acestea, actorii din Twilight nu au uitat de cei mai buni prieteni ai lor: animăluţele! Aşa că, între filmări, tinerii îşi fac timp de câinii adoraţi.

 

Robert Pattinson şi Patty!

 

Animăluţele actorilor din Twilight Saga
Robert Pattinson si Patty

 

Starul din Twilight îşi adoră căţeluşa, Patty, o frumuseţe de  West Highland Terrier. Însă de când a devenit cel mai sexi bărbat (şi vampir!) nu mai are posibilitatea de a-şi plimba câinele pe stradă. "Mi-e dor de Londra, de mirosul acelui oraş. Aproape am început să plâng de dor. Şi mi-e dor de câinele meu!", a declarat actorul de 22 de ani într-un interviu publicat în revista suedeză Frida.

Se descrie drept un om singuratic, căruia îi place să-şi ţină viaţa privată departe de ochii curioşi ai fotografilor. Într-un interviu acordat revistei masculine GQ, Pattinson a povestit cum, supărat fiind pe modul în care au decurs lucrurile după rolul din Harry Potter, a mers acasă şi s-a culcat în patul căţeluşei sale. A strâns-o în braţe, sperând că lucrurile se vor schimba. Din fericire, viaţa lui Robert Pattinson s-a schimbat odată cu filmul Twilight. Edward Cullen a devenit cel mai dorit vampir printre adolescentele înfocate.

 

Ashley Greene şi White Toy Fox Terrier

 

Animăluţele actorilor din Twilight Saga
Ashley Greene si Marlow. Sursa foto: people.com

 

Cunoscută fanilor drept Alice Cullen, "enervanta" prezicătoare, Ashley îşi adoră căţelul rasa White Fox Terrier, varianta toy. "Nu trebuia să fie al meu. De fapt, nu căutam un câine dar s-a întâmplat să-i văd poza pe internet şi imediat mi-am spus "Trebuie să am câinele ăsta!"". Tânăra de 22 de ani şi-a adus căţelul la un eveniment mediatic pentru că îi era teamă să-l lase singur în casă.

Ashley adoră numele Harlow dar pentru că acesta este numele copilului lui Nicole Richie, actriţa din Twilight a schimbat prima literă astfel încât micuţul patruped a primit numele de Marlow.

 

Kellan Lutz şi Kola

 

Animăluţele actorilor din Twilight Saga
Kellan Lutz si Kola. Sursa foto: JustJared.com

 

În Twilight interpretează rolul puternicului Emmett, tânărul ce s-a luptat cu un urs înainte de a fi transformat în vampir de către Rosalie. Kellan are doar 24 de ani însă o experienţă vastă în lumea cinematografiei. De la roluri micuţe în seriale precum CSI, la rolul de succes din Twilight/Amurg, Kellan a reuşit să demonstreze că e un actor tânăr cu un mare potenţial.

Momentan trăieşte în California împreună cu alţi 4 colegi de apartament şi Kola, un câine metis pe care nu se sfieşte să-l scoată la plimbare în fiecare zi. Nu-l interesează rasa patrupedului însă îi pasă de sănătatea acestuia.

 

Kristen Stewart şi câinii săi

 

Animăluţele actorilor din Twilight Saga
Kristen Stewart si unul dintre cainii sai. Sursa foto: flickr.com

 

Actriţa ce o interpretează pe Bella Swan, muritoarea ce se îndrăgosteşte de vampirul singuratic, are 3 câini: Oz, un Border Collie şi 2 metişi : Jack şi Lily. Tânăra de 19 ani îşi dedică aproape tot timpul său liber patrupedelor sale.

 

Nikki Reed şi metisul de labrador

 

Animăluţele actorilor din Twilight Saga
Nikki Reed si Damsels. sursa foto: celebrity-gossip.com

 

Damsels e numele câinelui metis de Labrador care îi ţine companie tinerei Nikki Reed. Actriţa o interpretează pe Rosalie în producţia Amurg.


Tu ce zici?