No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cum sa-ti ajuti animalul supraponderal sa slabeasca?

Obezitatea in randul animalelor de companie este tot mai ridicata, iar sanatatea acestora este pusa in pericol. Cu toate acestea, exista destule diete pentru pierderea de greutate, care se dovedesc eficiente atat in cazul oamenilor, cat si al animalelor. Detalii »

Alergiile animalelor de companie

Probabil ca nu e surprinzator faptul ca alergia apare din ce in ce mai des in cazul animalelor de companie. Cainii sau pisicile care traiesc intr-un spatiu deschis nu cunosc aceste afectiuni. Acestia din urma fac multa miscare si elimina toxinele din organism. Eliminarea toxinelor inseamna evitarea alergiilor.  Detalii »

Cand sunt pastilele pentru caine prea vechi?

Pe piata exista tot felul de medicamente speciale pentru diferite boli ale cainilor. Inainte de a administra patrupedului tau oricare din aceste pastile, consulta mai intai un medic veterinar. Detalii »

Osteoartritele animalelor de companie – ghid de tratament

Articulaţiile sunt componentele functionale ale sistemului scheletic, ele reprezentând suportul mecanic al mişcării. Ele sunt suprafeţele unde două oase vin în contact. Principala componentă a articulaţiei este cartilagiul articular, componenta ce asigură alunecarea osului pe os. Această lubrefiere a cartilagelor este dată şi de lichidul sinovial, lichid în care înoata întreaga articulaţie. Detalii »