No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Politica de confidentialitate

 

SC Inform Media SRL este proprietarul acestui site, beneficiind de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar. Inform Media respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatorii sai, inclusiv a datelor cu caracter personal, conform acestei politici de confidentialitate.

Ultilizarea acestui website implica implicit acceptul politicii de confidentialitate si obligatia utilizatorului de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale Inform Media.

Inform Media poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-urilor din portofoliul sau, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, respectand caracterul privat si securitatea acestor date.

 

Ce inseamna date cu caracter personal?

Datele cu caracter personal reprezinta informatii referitoare la un utilizator. Datele cu caracter personal pot include, insa nu sunt limitate la: numele utilizatorului, data nasterii, sexul, adresa de e-mail, numar de telefon si in anumite situatii opiniile si preferintele individuale ale acestuia.

 

Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice operatiune care se efectueaza asupra acestor date, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

 

Cum sunt colectate datele cu caracter personal?

Inform Media poate colecta datele cu caracter personal prin :

- Formularul de inregistrare al utilizatorului sau abonare la newsletter: datele colectate astfel sunt folosite in vederea trimiterii de informatii din partea Inform Media si a partenerilor sai
- Formularul de contact: datele trimise de catre utilizator prin intermediul formularului de contact vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare a utilizatorului de catre Inform Media.
- Adresele IP ale utilizatorilor pot fi colectate si folosite de catre Inform Media pentru o buna administrare a site-ului si pentru alte statistici de uz intern.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa SC Inform Media SRL, cu sediul in Timisoara,. Calea Torontalului DN^, Km. 5,7, jud. Timis.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

d)  Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.


Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: la adresa mai sus mentionata sau prin e-mail la adresa contact@animalutul.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Inform Media va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale utilizatorilor.

 

Cum prelucreaza Inform Media datele cu caracter personal?

Inform Media va folosi datele cu caracter personal ale utilizatorilor in urmatoarele scopuri:

-Pentru a contacta utilizatorul pentru a-i oferi informatii si servicii de reclama, marketing si publicitate.

- Pentru a se asigura ca site-ul intruneste nevoile utilizatorului.

- Pentru a crea si publica continutul cel mai relevant pentru utilizatorii Inform Media.

Inform Media colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice cu privire la ce pagini sunt accesate in interiorul site-urilor, inclusiv adresele de IP ale utilizatorilor. Inform Media poate folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

- Pentru a imbunatati securitatea accesului.

- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a furniza utilizatorilor sai un serviciu cat mai bun.

 

Cum utilizam datele statistice sau anonime?

Inform Media poate folosi date statistice sau date anonime rezultate in urma prelucrarii, cu scopul  publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor Inform Media sau ale partenerilor.

 

Securitatea datelor cu caracter personal

Inform Media utilizeaza tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Inform Media depune eforturi pentru a proteja datele cu caracter personal  ale utilizatorilor.

Informatiile personale dezvaluite in mod voluntar in mediul de comunicare online, de exemplu in forumurile online, in comentariile la articole sau alte medii de comunicare oferite de site-urile Inform Media pot fi usor colectate si folosite de catre persoane neautorizate. Transmiterea informatiilor intr-un mediu inadecvat se face pe propriul risc al utilizatorului.

Inform Media nu raspunde pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii postate sau facute disponibile in spatiile publice apartinand Inform Media.

Utilizatorul site-urilor Inform Media este unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor personale cu privire la parola, numele de utilizator, etc.  legate de contul sau.

Inform Media poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Inform Meida.

Inform Media poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru sustinerea de campanii publicitare.

 

Legaturi externe

Site-urile Inform Media pot contine linkuri spre alte website-uri.  Site-urile accesate astfel pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea expusa in acest document.

 

Modificarea politicii de confidentialitate

Inform Media isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificarea utilizatorilor si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil. Politica de confidentialitate publicata pe site fiind intotdeauna forma valabila a acesteia.