No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Viaţa e frumoasă pentru Ugly Bat Boy

Ultima modificare: 2013-01-14 | Data publicării: 2009-03-04
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Viaţa e frumoasă pentru Ugly Bat Boy
Cine spune că trebuie să fii cea mai frumoasă pisică pentru a deveni vedetă?! Ugly Bat Boy, un motan cu o înfăţişare aparte, a reuşit să demonstreze contrariul. E chel, plin de riduri, are pielea închisă la culoare şi ... are o figură de morocănos. Cu toate acestea motanul a fost adoptat de o familie pentru care imaginea nu reprezintă un capăt de lume.

Motanul, numit Ugly (n.r: Urât), a reuşit să atragă atenţia multor curioşi veniţi la o clinica veterinară din Exeter. Mulţi dintre "pacienţi" nu şi-au putut lua privirea de la Ugly Bat Boy, numele său complet, datorită înfăţişării sale inedite.

Îi lipseşte blana de pe corp însă se mândreşte cu o bogată blăniţă maro care îi acoperă gâtul şi pieptul. Cu un asemenea "look" ar putea concura liniştit la titulatura de "Cel mai urât pisoi din lume". A devenit o adevărată senzaţie în Exeter. "Oamenii vin să se pozeze cu Ugly", a declarat o angajată a clinicii veterinare pentru o televiziune locală.

 

Viaţa e frumoasă pentru Ugly Bat Boy
Ugly, tolanit in locul sau preferat

 

Motanului îi place să se tolănească pe un calculator din cadrul clinicii, de altfel un loc preferat de multe pisici datorită căldurii emanate.

"E nemaipomenit! E pisoiul minune al doctorului Stephen Basset.", a adăugat aceeaşi angajată. Acesta nu pare deranjat de înfăţişarea aparte a motanului. Ugly Bat Boy a venit pe lume alături de 4 surioare din care una care arăta exact ca el. Din păcate pisica a murit la doar câteva săptămâni de la naştere. Atunci dr. Basset pur şi simplu s-a îndrăgostit de Ugly.

"Stăpânul pisicilor ştia cât de mult mi-a plăcut pisicuţa şi într-o zi, când veneam de la prânz, am văzut pisoiul într-o cuşcă pentru feline pe care scria "Lui Dr. Bennet îi place această pisică". Aşa că l-am păstrat."

 

Viaţa e frumoasă pentru Ugly Bat Boy
Ugly si privirea sa morocanoasa

 

Mulţi curioşi vizitează clinica doar pentru a-l vedea pe Ugly. Multora nu le vine să creadă că poate exista aşa ceva. Şi mai mulţi cred că pisoiul nu e real, deoarece stă nemişcat multă vreme. Pe unii reuşeşte să-i sperie dar nu ai cum să rămâi supărat pe el. Pentru a evita pierderea timpului în cabinet, angajaţii clinicii au tipărit flyere pe care au scris câteva date despre Ugly: are 8 ani, e sănătos tun, aşa s-a născut etc.

În ciuda oricăror aparenţe, Bat Boy e un motan cuminte şi iubitor. Îi place să fie mângâiat şi iubit, adoră compania oamenilor.

 

Viaţa e frumoasă pentru Ugly Bat Boy
Ugly nu e rusinat de goliciune sa

[sursa imaginilor: www.wmur.com]

Intră pe forum şi discută despre Ugly, unul dintre cei mai urâţi motani din lume!


Tu ce zici?