No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pe prima pagină

Accesorii pentru pisici: cutia cu nisip!

Problemele legate de ladita cu nisip sunt pe primul loc intre motivele pentru care proprietarii renunta la pisicile lor, pentru ca aceste animale sunt de obicei pretentioase in obiceiurile lor legate de toaleta. Este esential sa tii seama de instinctele naturale ale pisicii cand ii furnizezi o zona pentu toaleta.

Articole asemănătoare

Mituri despre pisici

Oamenii au gasit felinele intotdeauna misterioase. Prin urmare, din aceasta cauza de-a lungul secolelor au existat multe mituri despre pisici. Multe sunt extrem de absurde, in timp ce altele au intrat in credinta populara. Detalii »

Motanii si problema marcarii teritoriului

Uneori este dificil sa cresti una sau mai multe pisici. Problema se complica atunci cand vine vorba de motani, intrucat acestia obisnuiesc sa-si marcheze teritoriul, spre neplacerea stapanilor casei. Ce ai de facut cand te confrunti cu aceasta problema? Poti sa previi comportamentul de acest gen? Detalii »

Pisica ta unde doarme?

Ghemuita in bratele tale sau pe patura ta preferata? Pe perna ta? Pe un scaun, aproape de patul tau? Sau pur si simplu doarme in hol, in fata usii sau in propriul ei patut, undeva prin casa? Detalii »

Cum sa-ti inveti pisica sa nu te trezeasca dimineata?

Vrei sa dormi (e doar 5 dimineata!), dar nu poti: pisica ta a inceput sa miaune, s-a urcat in pat si iti cere atentie? Impune-i niste reguli si mai ales nu o obisnui sa primeasca mancare la 6 dimineata! In acest fel, ea se va trezi devreme, dar nu va veni la tine sperand ca va primi mancare si atentie. Detalii »

Vaccinurile pentru pisici

Fiecare pisica ar trebui sa primeasca un set de vaccinuri, pentru a fi protejata de boli precum rabia, rapciuga sau leucemia felina. Vaccinul stimuleaza sistemul imunitar al animalutului tau, ajutandu-l sa lupte impotriva maladiilor. Desi exista anumite efecte secundare, incluzand contractarea bolii impotriva careia este vaccinata pisica, beneficiile intrec riscurile. Detalii »

Cum sa hranesti pisica adulta?

Pe masura ce pisicile imbatranesc, nevoile lor alimentare se schimba, iar printr-o alimentatie adecvata vei incetini progresia multor boli. Va trebui sa monitorizezi pofta de mancare, greutatea si starea generala de sanatate, pentru a determina ce elemente trebuie adaugate in alimentatia pisicii. Detalii »

Afectiunile dentare ale pisicii

Afectiunile parodontale sau dentare au la baza aparitia placii dentare si inflamarea tesuturilor dentare. O rutina de ingrijire este recomandata pentru pastrarea unei stari generale bune a dintilor. Detalii »

Anemia la pisici

Anemia la pisici, ca si anemia la oameni, este o conditie medicala manifestata prin lipsa hemoglobinei din corp. Anemia nu este o boala in sine, ci este mai degraba un simptom al mai multor boli. Este o afectiune serioasa, care ii poate ameninta viata animalului si poate indica o boala grava. Detalii »

Panleucopenia felina (Rapciuga/parvoviroza felina)

Cunoscuta si sub numele de rapciuga felina, panleucopenia felina este o boala virala extrem de contagioasa. Este considerata ca fiind echivalentul parvovirozei canine. Ca sa-ti protejezi pisicuta de aceasta boala vaccineaz-o in primele saptamani de viata. Detalii »

Bolile pisicii: polipii de urechi

Polipii din urechile pisicilor apar rar, insa pot provoca daune majore membranei timpanice (timpanului) daca nu sunt diagnosticati sau tratati corespunzator. Polipii de ureche pot aparea la pisici de toate varstele, dar mai ales la cele cu varsta cuprinsa intre 1 si 4 ani. Detalii »