No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pe prima pagină

Accesorii pentru pisici: cutia cu nisip!

Problemele legate de ladita cu nisip sunt pe primul loc intre motivele pentru care proprietarii renunta la pisicile lor, pentru ca aceste animale sunt de obicei pretentioase in obiceiurile lor legate de toaleta. Este esential sa tii seama de instinctele naturale ale pisicii cand ii furnizezi o zona pentu toaleta.

Articole asemănătoare

Prietenii pisicilor - campanie de adoptii

Prietenii pisicilor va invita sambata, 29 octombrie 2011, la campania de adoptii pisicute "Sambata se numara stapanii" Detalii »

Cele mai populare rase de pisici

Pisicile au fost inca din antichitate animale preferate de companie. In special in Egiptul Antic se pune mare pret pe aceste animalute, fiind descoperite mai tarziu, mumii ingropate impreuna cu stapanii lor, chiar si faraoni. Detalii »

Ce nazbatii a mai facut pisica mea

Aseara, o sacosa galbena a strabatut dintr-un capat in altul apartamentul in care locuiesc. Alerga de zdruncina pamantul. Am tresarit. Sacosa s-a izbit de perete, a devenit inerta… Din ea s-a ivit – pentru cateva secunde – o pisica… apoi a disparut… Detalii »

Profilul rasei de pisici Snowshoe

Rasa Snowshoe a fost stabilita de Dorothy Hinds-Daugherty si mai departe dezvoltata de Vikki Olander, folosind pisici siameze si tipul American Shorthair colorate. Aceasta combinatie a produs o rasa de pisici cu un colorit tipic siamezei, dar avand coada si labutele albe si un V intors pe fata. Adorabile nu-i asa? Detalii »

Profilul rasei de pisici Bombay

Rasa Bombay, dupa numele orasului Bombay (acum Mumbai) in India. Aceasta rasa a fost creata de Nikki Horner, prin imperecherea unei birmaneze maro inchis (negru) si un American Shorthair pentru a crea feline domestice care arata ca micile pantere. Detalii »

Rasa de pisici Pixie-Bob

Aceasta rasa pare un hibrid intre rasa Bobcats si pisicile domestice. Au infatisarea salbatica a rasei Bobcat, dar au un temperament prietenos si placut. Detalii »

Rasa de pisici Turkish Van

Aceasta rasa de pisici a aparut intr-o zona a Turciei dominata de temperaturi extreme. Adaptate pentru acest climat, aceste pisici au smocuri de blana intre labute si in urechi pentru protectie impotriva frigului. Detalii »

Profilul rasei de pisici Singapura

Rasa Singapura cantareste doar 3 kg la maturitate, dar aceste pisici mici au o personalitate debordanta. Singapura, cuvantul malaezian pentru Singapore, inseamna “Orasul leilor.”  Detalii »

Pisicile negre

M-am intors de atatea ori din drum si nu am avut ghinion, iar in ceea ce le priveste pe pisicile negre mi se par la fel de dragute si gingase ca oricare alta. Detalii »

Cu pisica la veterinar

Asa cum v-am promis in primul articol despre pisica mea, voi continua mini-seria cu episodul “La medicul veterinar”. Detalii »