No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cum administrăm medicamente pisicilor?

Ultima modificare: 2010-04-02 | Data publicării: 2010-03-03
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cum administrăm medicamente pisicilor?
Celebrii cercetători britanici au găsit o metodă amănunţită prin care trebuie să administrăm un medicament necesar pisicii. Metoda nu e simplă, dar este foarte eficientă!
 1. Ia pisica în braţe, culc-o pe braţul stâng, de parcă ai alinta un bebeluş. Cu degetul gros şi cu cel arătător apasă uşor obrajii pisicuţei tale şi în momentul în care îşi deschide guriţa, dă-i rapid tableta.
 2. Ridică tableta de pe duşumea şi scoate pisica din spatele canapelei. Culcă-ţi din nou pisica pe braţul stâng şi repetă operaţiunea.
  pisicuta portocalie
 3. Aruncă tableta umezită şi caută pisica în dormitor.
 4. Scoate o altă tabletă din folie, cu mâna stângă imobilizând-i picioarele din faţă, cu braţul stâng ţinând-o bine.
 5. Scoate tableta din acvariu şi pisica din garderobă. Cheamă-ţi partenerul din grădină.
 6. Îngenunchează pe podea, ţine pisica bine între genunchi şi imobilizează-i lăbuţele. Nu te preocupa de mârâituri sau sâsâieli. Partenerul tău trebuie să ţină cu o mână capul pisicii, iar pe liniarul ţinut în cealaltă mână, să lase să alunece tableta în gura pisicii. După această operaţiune complicată se masează gâtul pisicuţei.
 7. Ia jos pisica de pe galeria de perdele şi pregăteşte o altă tabletă. Nu uita că va trebui să cumperi un alt liniar şi o altă perdea. Adună de jos bibeloul spart, mai târziu îl vei lipi.
 8. Înveleşte-ţi pisica într-un prosop mare, partenerul va ţine prosopul în aşa fel încât doar capul să i se vadă de sub braţ. Aşează tableta la capătul unui pai, deschide gura pisicii cu ajutorul unui creion şi suflă în pai.
 9. Verifică prospectul medicamentului, dacă nu are efecte adverse asupra omului, bea un pahar cu apă, ca să-i ia gustul. Pune plasturi pe zgârieturile de pe braţul partenerului tău, iar sângele din covor scoate-l cu apă rece şi săpun. Eventual poţi încerca să storci puţină lămâie, mai ales dacă, de emoţie, pisica a confundat litiera cu covorul din sufragerie.
  pisicute
 10. Adu înapoi pisica din curtea vecinilor. Scoate o altă tabletă. Aşează pisica în dulap, în aşa fel, încât doar capul să-i fie afară. Cu o lingură deschide-i gura şi trage tableta în ea cu ajutorul unei praştii.
 11. Adu din garaj şurubelniţa şi pune înapoi balamalele de la dulap. Pune-ţi o compresă cu apă rece pe obraz şi verifică dacă nu ţi-a expirat vaccinul antitetanos. Înlocuieşte tricoul zdrenţuit cu altul nou.
 12. Cheamă pompierii să-ţi coboare pisica din copacul de lângă şosea. Cere-ţi scuze vecinului că a intrat în gardul tău încercând să-ţi evite pisica. Scoate din folie ultima tabletă.
 13. Leagă cu o sârmă plasticată  picioarele din faţă şi pe cele din spate ale pisicii şi fixează-le de piciorul mesei din sufragerie. Ia o pereche de mănuşi de grădinărit şi deschide gura pisicii cu o rangă. Introdu-i tableta în gură, pe urmă toarnă-i un litru de apă pe gât, să-l spele bine.
  pisica alba
 14. Roagă-ţi partenerul să te ducă la urgenţă. Stai liniştit până ce medicul de gardă îţi va coase rănile de pe degete şi antebraţ şi-ţi va scoate bucăţile de tabletă din ochiul drept. În drum spre casă opriţi-vă la un magazin de mobilă, comandaţi o masă nouă.
 15. Sună-ţi medicul veterinar şi convinge-l să vină acasă la tine.
 16. Urmăreşte veterinarul cum ia pisica în braţul stâng, cu mâna cealaltă îi administraeză pisicuţei tableta şi pe urmă spune: Aşa-i că a fost foarte simplu?

p.s: punctele 1-14 sunt glume! nu încercaţi aşa ceva acasă cu pisica!

Discuta pe forum despre pisici haioase >>>


Tu ce zici?