No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Pisica ta merită să fie răsfăţată. Alege pentru ea ce e mai bun şi Gourmet vă răsplăteşte pe amândouă cu premii speciale

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-06-10
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Putem să iţi spunem foarte multe despre pisica ta. Chiar dacă tu o cunoşti cel mai bine, Gourmet poate să îi facă … „portretul robot”. Vrei sa ne pui la încercare? Iată ce ţi-am putea spune:

 

Pisica ta este o adevărată cunoscătoare şi uneori îţi este foarte greu să o ademeneşti.

Pisica ta adoră să încerce arome noi şi intense.

Câteodată ai impresia ca pisica ta s-a deghizat într-un expert culinar.

 

Este clar - pisica ta merită să fie răsfăţată! De aceea Gourmet a creat cele mai rafinate game de produse - Gourmet Gold şi Gourmet Perle. Gama Gourmet Gold este preparată din carne sau peşte şi este disponibilă într-o varietate de arome şi texturi - Mousse, Terină, Cubuleţe de carne în sos, Cubuleţe de Friptură şi Double Pleasure.

În acelaşi timp îi poţi oferi pisicii tale delicioasele mini fileuri Gourmet Perle preparate din carne sau peşte, gătite cu grijă în propriul sos, care îi vor gâdila simţurile cu experienţa unui gust unic. Gama Gourmet Perle Les Marinades, mini fileuri delicioase din carne sau peşte, special marinate într-un sos suculent este alegerea cea mai potrivita pentru a delecta gustul celor mai rafinate pisici.

Şi, pentru răsfăţul suprem, Gourmet lansează o promoţie cu premii excepţionale pentru pisica ta: un set de îngrijire şi un coş pentru dormit. În acelaşi timp te răsfăţăm şi pe tine. Poţi câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele 15 lănţişoare din aur alb cu diamant pentru a străluci alături de ea.

 

 


Tu ce zici?