No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cum sa hranesti pisica?

Ultima modificare: 2010-08-18 | Data publicării: 2010-08-18
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cum sa hranesti pisica?
Pisica ta va fi sanatoasa si fericita, daca ii asiguri un regim alimentar echilibrat. Daca ai un pui de pisica, opteaza pentru hrana umeda: este mai usor de digerat. De asemenea, asigura-te ca bea o cantitate suficienta de lichide pe zi si ca are un vas curat, amplasat intr-un loc retras.

Ce mananca pisica?

 

In ciuda superstitiilor, pisicile nu mananca doar carne. Daca mananca doar acest tip de aliment, vor avea probleme de dezvoltare si carente. Pisica are nevoie de un regim alimentar echilibrat. Problema se rezolva foarte simplu: cumpara mancare speciala pentru pisici. Nu are importanta daca este hrana umeda sau uscata. Pisicilor le place doar mancarea la temperatura camerei. Este indicat ca felinele adulte sa fie hranite de doua ori pe zi.

 

mancare pentru pisici

 

Intreaba medicul veterinar care este portia zilnica de hrana pentru pisica sau citeste instructiunile scrise pe ambalaj. Vasul pisicii trebuie sa fie mereu curat si trebuie sa ii asiguri un loc unde sa poata manca linistita. Este indicat sa aiba mereu apa proaspata si sa fie incurajata sa o bea. Laptele nu este un aliment de baza pentru ea; ocazional, acesta ii poate produce diaree. Daca totusi vrei sa ii dai lapte, cumpara unul potrivit pentru ea, din magazinele specializate, cu un continut redus de lactoza.

Pisicutele au alt regim alimentar decat felinele adulte. Da-le mancare speciala si hraneste-le de mai multe ori pe zi. Hrana umeda este o alegere potrivita, in acest caz.


Tu ce zici?