No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Prietenii pisicilor - campanie de adoptii

Prietenii pisicilor va invita sambata, 29 octombrie 2011, la campania de adoptii pisicute "Sambata se numara stapanii" Detalii »

Donează 1euro/lună pentru pisicile din adăpostul Prietenii Pisicilor

Dacă doreşti să sprijini centrul de adopţii Prietenii Pisicilor, poţi dona lunar un euro pentru îngrijirea şi plasarea pisicilor.Detalii »

Oradea: Se ofera 2 motanei superbi spre adoptie

Se cauta stapani pentru doi motanei frumosi si cuminti din Oradea. Sunt invatati la litiera, mananca hrana pentru pisici si, momentan, toata ziua s-ar juca. Detalii »

Pisica mica tigrata oferita spre adoptie

Pisicuta din imaginile de mai jos a fost salvata din gura unui caine. Din pacate, pisica nu poate ramane la persoanele care au salvat-o deoarece in gospodarie mai sunt alte animale care nu o accepta. Micuta e curata, invatata la litiera si poate fi adoptata din Bucuresti. Detalii »

De ce sa adopti o pisica adulta?

Pisicile adulte sunt abandonate in adaposturi din cauza unor alergii, motiv de boala sau deces a proprietarului, mutarea intr-o casa noua unde nu sunt acceptate animale de companie sau in urma destramarii unei relatii. De multe ori, o pisica adulta reprezinta o optiune mai buna decat un pui. Si sigur te vei bucura de recunostinta ei. Detalii »

Pisicute de adoptat

La adresa redactiei Animalutul.ro ne-a ajuns un mesaj din partea doamnei Daniela din Galati care ne cere ajutorul in plasarea puilor de pisica pe care a ajuns sa-i ocroteasca si sa-i ingrijeasca. Sunt prea mult deja pentru puterile unui om, iar micutele feline cu siguranta ca ar fi mai fericite alaturi de familii iubitoare. Detalii »

Adopta o pisicuta!

Se ofera pentru adoptie 3 pisicute dragute si jucause. Se asigura primele deparazitari, vaccinari, precum si castrarea/sterilizarea la varsta de un an! Vrei o pisicuta draguta? Detalii »

Adopta un pisoias in Timisoara!

Se ofera 2 pisoiasi draguti, invatati la litiera, curati si foarte-foarte jucausi. Daca locuiesti in Timisoara si vrei un pisoi cuminte care sa-ti alunge stresul dupa o zi grea de munca, adopta un pisoi din cei 2 de mai jos! Detalii »

Pisica Persana oferita spre adoptie!

Se ofera spre adoptie in Oradea o pisicuta persana in varsta de 3 ani. Pisica a fost sterilizata, e foarte afectuoasa si cuminte. Detalii »

Adopta o pisica!

Adopta pisoiul potrivit pentru tine! Copii doresc cu ardoare o pisica. I-ai stapanit atat cat ai putut, dar acum trebuie sa decizi daca iti iei angajamentul de 20 de ani fata de o prietena felina. Detalii »