No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pe prima pagină

Accesorii pentru pisici: cutia cu nisip!

Problemele legate de ladita cu nisip sunt pe primul loc intre motivele pentru care proprietarii renunta la pisicile lor, pentru ca aceste animale sunt de obicei pretentioase in obiceiurile lor legate de toaleta. Este esential sa tii seama de instinctele naturale ale pisicii cand ii furnizezi o zona pentu toaleta.

Articole asemănătoare

Hranirea pisicilor sterilizate

Cand vine vorba despre alegerea hranei pentru piscia ta se iau in considerare mai multe variabile. Majoritatea stapanilor cunosc problema legata de varsta pisicii, insa exista si alti factori care influenteaza dieta pisicii tale, cum ar fi: rasa pisicii, greutatea, alergiile, probleme dentare, probleme ale tractului urniar etc. Insa dupa varsta pisicii, un rol foarte important in alegerea hranei pentru pisica ta il joaca faptul daca este sterilizata/castrata sau nu.Detalii »

Doneaza si tu pentru pisicutele din adapostul Prietenii Pisicilor

Asociatia „Prietenii Pisicilor” din Oradea organizeaza o noua colecta pentru pisicutele din adapost. Pisicutele au nevoie de hrana, uscata sau umeda, jucarii, paturi care sa le tina de cald sau orice alte obiecte care le pot ajuta sa treaca cu bine peste iarna.Detalii »

Ajuta-ti pisica sa „zambeasca”!

Sanatatea dentara este foarte importanta si pentru animalele de companie, indeosebi pentru pisici care sunt carnivore si au nevoie de o dantura puternica pentru a putea „sfasia” hrana. Pisicutele pot suferi diferite afectiuni dentare care pot fi tratate cu succes daca sunt depistate din timp insa cel mai indicat este sa prevenim aparitia acestora.Detalii »

Limbajul corpului la pisicute

Da din codita sau isi ascute nervoasa unghiile in covor? Se linguseste tot timpul pe la picioarele tale? „Oare ce inseamna toate astea?”, te intrebi. Ei bine, prin toate aceste gesturi, pisicuta ta incearca sa comunice cu tine. In cele ce urmeaza iti vom explica ce semnificatie au cele mai comune gesturi pe care le fac pisicile in incercarea de a comunica.Detalii »

Vocalizarea felina excesiva

Pisicile comunica printr-o gama de sunete extrem de variata. De la mieunat, tors,  tremurul vocii, sforait, marait pana la sunete stridente. Vocalizarea felina este normala. Ceea ce este considerat exagerat depinde de mai multi factori care variaza de la momentul zilei pana la modul in care stapanul percepe si interpreteaza sunetele.Detalii »

Sampon homemade impotriva puricilor

Cursul linistit al vietii frumoase si lipsita de griji a pisicutei tale poate fi brusc intrerupt daca aceasta se umple de purici. Un fleac... ai putea spune. In zilele noastre puricii nu mai reprezinta o problema. Intr-adevar, exista multe metode de a scapa de acestia insa nu toate sunt si sanatoase pentru animalutul tau.Detalii »

Toxoplasmoza la pisici

Toxoplasmoza este una dintre cele mai comune boli infectioase din lume, intalnita in special in regiunile cu clima calda si cu latitudine joasa. Boala apare in urma infestarii cu parazitul Toxoplasmoza Gondii si afecteaza atat animalele cat si oamenii. Cu toate ca aproape toate mamiferele sunt infestate cu acest parazit, pisica este gazda definitiva de la care se transmite, de regula, la om.Detalii »

Pisica persana bicolora

In anul 1955 pisicile persane bicolore au fost recunoscute ca rasa individuala iar de atunci au aparut o serie de variatii fumos colorate: albastru cu alb, alb cu negru, crem cu alb sau alb cu roscat. Detalii »

Rabia felina

Rabia este una din cele mai de temut boli infectioase. Din momentul in care simptomele se dezvolta, rabia este incurabila si fatala. Toate animalele cu sange cald dar si oamenii pot sa dezvolte aceasta boala, cainile si pisicile sunt cauzele principale pentru aparitia acestei boli in randul oamenilor. Vaccinul impotriva rabiei ajuta. Detalii »

Bolile pisicilor - Dirofilarioza felina

Dirofilarioza felina este o boala cauzata de un parazit, Dirofilaria immitis, care se dezvolta in inima si afecteaza in principal plamanii pisicii, spre deosebire de caine, la care afecteaza inima. Detalii »