No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Pestele guppy (Poecilia reticulata)

Multe persoane isi incep cariera lor acvaristica cu pestele guppy (Poecilia reticulata). Alegerea este de inteles, deoarece acest peste este foarte usor de intretinut si inmultit, fiind in acelasi timp o specie frumoasa si decorativa. Afla mai multe despre intretinerea acestui peste de apa dulce! Detalii »

Nannacara anomala

Provine din Guiana si Venezuela si face parte din clasa Ciclidelor Americane. Nannacara Anormala prefera apa dulce. Acest peste este modest, pasnic si are un aspect foarte atractiv. Datorita firii pasnice, puteti sa il pastrati intr-un acvariu comun impreuna cu alte specii pesti non agresive. Detalii »

Colisa lalia - Gurami pitic

Piticul gurami (Colisa lalia, Familia Osphronemidae, genul Colisa) provine din apele de pe coastele Bangladesh-ului. Denumirea de "Gurami pitic" vine de la faptul ca acesta creste doar pana la 5 centimetri. Este un peste de acvariu foarte iubit, pentru ca este pasnic si se intelege bine cu ceilalti pesti. Culoarea de baza a masculului difera de cea a femelei, ajutand la distingerea lor. Detalii »

Pesti de apa dulce: Danio albolineatus

Danio albolineatus sau Danio perlat este un peste ce vine din raurile in sud-estul Asiei, din zonele luminoase ale apelor. Este o specie modesta din toate punctele de vedere, recomandata si pentru incepatori! Puteti sa il tineti intr-un acvariu mare, putandu-va minuna toata ziua de inotul activ si neobosit a acestui peste. Detalii »