No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Tatuaje pentru pesti

Ultima modificare: 2010-02-19 | Data publicării: 2010-02-12
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Tatuaje pentru pesti
Desi consider ca pestii sunt plictisitori, nu ii bag in cerneala doar ca sa ma amuz. Ce fel de mizerie este asta? Ii prindem, ii reproducem, facem comert cu ei, ii inchidem, si mai nou le mazgalim corpul cu un pistol de tatuat. Ideea tatuajului pentru pesti a venit, desigur, de la un american cu o imaginatie bogata!
teszt

"I love you" guppy

Ideea provine din Singapore, unde un dealer american si-a luat inima in dinti si a inceput sa vanda pesti tatuati. La subtitrare a folosit un pistol de tatuat sau un laser cu o intensitate mica.

pesti tatuati cu inimioara
Peste cadou de Valentine´s Day

Micii guppy au indurat primii aceasta schimbare dramatica de culoare a pielii, din moment ce pe corpul lor neutru, monocrom s-au vazut cel mai bine inscriptiile. Comerciantul de animale tatueaza mici puncte albastre si rosii, dungi colorate si inimi rosii pe corpul pestilor, ca oamenii sa cumpere pestii guppy. Proprietarul american incearca sa popularizeze tatuajele de pesti cu idei bolnave. De exemplu, de Valentines Day daca cineva cumpera doi pesti, primea trei si perechea putea sa formeze o inscriptie "I love you".

Pesti Feng Shui?

Vestea tatuajelor pentru pesti s-a extins ca o epidemie: e o afacere care nu poate fi ratata! Multi dintre cei care au adoptat tehnica, nu au vopsit puncte pe ei, ci au ars simbolurile principale ale culturii lor religioase: gragoni, semne chinezesti, rugaciuni scurte. Pasul urmator? Feng shui! Pestii tatuati cu o inscriptie adecvata, pot fi pietrele pretioase in acvariul unui pasionat excentric.

pesti tatuati
Tatuarea pestilor

Tatuarea pestilor este un chin pentru animale?

Dealerii de animale mici din New York au reusit sa starneasca atentia lumii: au fost invadati de cumparatorii excentrici de animale, mass-media si, in acelasi timp, de o multime de organizatii de protectie a animalelor. In cele din urma si reclama negativa este o reclama. Membrii organizatiilor ecologiste vorbesc despre cruzimea fata de animale, insa inventatorul tatuajului pentru pesti sustine ca de fapt ajuta animalele prin acest gest.

Este dureros tatuajul pentru pesti?

Pacat ca nimeni nu a intrebat pestii! Cine este multumit ca este ghiontit cu un ac mare? Mai ales daca are un corp atat de sensibil ca a pestilor guppy?! Este adevarat ca nu stim daca intr-adevar ii doare sau nu, dar cei de la protectia animalelor au zis ca in urma acestei proceduri mai mult de jumatate dintre pesti pier. In mai multe state din America deja s-au interzis tatuajele pestilor, insa colorarea apei acvariilor este in continuare aprobata. In urma cu mai multi ani, puii de gaina au fost pictati in rosu si albastru, atunci inventatorul a fost pedepsit foarte aspru, in ciuda faptului ca nu a daunat sanatatii puilor.

Pesti tatuati


Tu ce zici?