No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Porcuşorii miniaturali

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-01-14
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Porcuşorii miniaturali
De mai bine de 9 ani, Chris Murray, creşte porci miniaturali. Printr-un program de reproducere din care au rezultat mini-porcuşorii, Chris a prezentat lumii peste 24 de generaţii de astfel de animale. Vă întrebaţi cât de micuţi pot fi? Ei bine, să spunem doar că britanicii au poreclit aceste animale "teacup piglets", adică porcuşori cât o ceaşcă de ceai. Motivul e simplu: la naştere măsoară doar câţiva centimetri.

Purceluşii Pennywell miniaturali îşi au originile într-o specie rară de porci din Noua Zeelandă, animale adorate de mulţi oameni pe post de animal de companie.

Probabil din dorinţa de a îmbunătăţi imaginea porcilor Chris a ajutat la crearea acestei rase inedite. E foarte puţin probabil să rămâi insensibil la vederea unui purceluş simpatic precum e Tetley, cel care a stârnit curiozitatea în momentul în care a apărut la televizor.

Porcuşorii miniaturali

Mai multe televiziuni britanice au realizat documentare în legătură cu faimoşii purceluşi, iar comenzile nu încetează să vină. La doar 8 săptămâni şi cântărind puţin peste 3 kg, Tetley a devenit o vedetă a Marii Britanii. "E cel mai mic dintre toţi, a reuşit să stârnească multă agitaţie", a declarat Chris Murray pentru cotidianul The Daily Mail. "E bijuteria noastră şi cu siguranţă va fi un bun mascul pentru programul de reproducere", a adăugat acesta.

Micuţul mamifer a stârnit în aşa fel curiozitatea oamenilor încât site-urile Wiki.Answers şi Yahoo! Answers au fost asaltate de utilizatori dornici de a afla cum pot să cumpere un astfel de purceluş.

Porcuşorii miniaturali
Tetley

Inclusiv administratorii site-ului Pennywell Farm au rămas uimiţi de numărul de cereri de purceluşi miniaturali.

"Am fost inundaţi cu cereri de la persoane care abia aşteaptă să primească un purceluş Pennywell. Avem cereri de la sute de mii de persoane din toată lumea şi am fost depăşiţi de acest lucru. Consecinţa directă a acestui fapt e închiderea listei de aşteptare. Nu mai putem coresponda în legătură cu acest subiect.

Suntem bucuroşi de entuziasmul manifestat dar vă rugăm să fiţi înţelegători şi să nu aşteptaţi să vă putem răspunde tuturor în mod individual. Dacă doriţi să vedeţi micuţele noastre vedete, Pennywell Farm are un program zilnic, între 10 şi 17 până în luna noiembrie iar din 14 Februarie vom redeschide ferma pentru vizitatori.

Sperăm doar ca purceluşii să nu devină prea pretenţioşi şi răsfăţaţi, acum că au devenit vedete.", se arată în comunicatul de pe site-ul oficial.

Purcelusi miniaturali


Tu ce zici?