No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Porcul vietnamez

Porcul vietnamez poate fi un animal de companie excelent, insa ingrijirea acestuia necesita spatiu si o atentie deosebita. Iata cateva sfaturi despre ingrijirea porcului vietnamez. Detalii »

Porcul vietnamez cu burta atarnata

Originar din Vietnam, de unde si numele rasei, "Porcul vietnamez cu burta atarnata" a aparut pentru prima data in America in anul 1984. In scurt timp a devenit preferatul multor americani, datorita faptului ca este un animal inteligent si poate fi invatat diverse trucuri! Detalii »

Perioada de reproducere la porcul vietnamez pitic

Cate luni dureaza perioada de gestatie si la cate luni este in calduri femela porcului vietnamez pitic? Cand sunt sanse de reusita a montei? Afla mai multe despre perioada de reproducere a porcului vietnamez pitic! Detalii »

El e Oscar si e cel mai batran porc din lume!

Conform Guinness Book of World Records´, Oscar este cel mai batran porc din lume. Mamiferul a implinit varsta de 20 de ani si, pentru a marca evenimentul, reprezentantii Guinness Book impreuna cu stapanii porcului, au organizat o petrecere mare. Detalii »

Mini porcusorii - cele mai cautate animalute de companie!

Mini porcusorii sunt animalute nu doar inteligente, dar si ascultatoare. In Statele Unite sunt foarte indragite, dar nici Europa nu se lasa mai prejos, din ce in ce mai multi fermieri si oameni obisnuiti ocupadu-se de cresterea lor. Fenomenul a luat amploare mai ales in Germania si Olanda. Afla mai multe despre mini porcusorii de companie! Detalii »

Porci de rasă: Mangalita

Rasa de porci Mangalita este una dintre cele mai apreciate rase în Europa datorită cărnii gustoase și parselate pentru care este crescut animalul. Cu un nas fragil și cârn, cu părul creț blond sau roscovan, doar pulpele lungi îi lipsesc acestui porc grăsun. În rest e numai bun de untură și cârnăciori. Detalii »

Animale de curte: porcul!

Indiferent de continentul sau ţara unde locuieşti, în mod sigur vei găsi cel puţin o gospodărie care are măcar un porc crescut pentru carne. Desigur, dacă eşti George Clooney, vei creşte un porc ca pe un animal de companie însă principala utilitate a acestui animal e aceea de a servi drept hrană pentru om. Detalii »