No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

La multi ani animalutelor de pretutindeni!

In fiecare an, pe data de 4 octombrie, in lumea intreaga este sarbatorita Ziua Mondiala a Animalelor. Initiativa a fost luata la Florenta, in anul 1931, la o conventie a ecologistilor, cu scopul de a celebra relatia dintre oameni si regnul necuvantatoarelor dar si de a face cunsocuta situatia speciilor aflate in pericol. Cativa ani mai tarziu, in 1945, ziua de 4 octombrie a fost proclamata oficial, Ziua Mondiala a Animalelor.Detalii »

Ajuta si tu cateii din adapostul Laila din Bucuresti!

Sub egida „Din suflet pentru un suflet fara grai”, voluntarii din cadrul adapostului Laila, din Bucuresti, organizeaza o noua colecta de hrana si diverse ajutoare pentru cei peste 300 de catei din adapost dar si pentru alte cateva zeci de suflete necuvantatoare, catei si pisici. Colecta se va desfasura sambata, 29 septembrie 2012, intre orele 12.00 si 16.00, langa Parcul Tineretului din Capitala.Detalii »

Ce boli ne pot transmite animalele exotice de companie?

Cu siguranţă ştii deja că oamenii pot contacta unele boli de la animalele sălbatice, boli numite zoonoze. Fără a pleca de la premisa deţinerii unui animal exotic bolnav, îţi propun să afli mai multe despre bolile care pot fi transmise de la necuvântătoare la om. Detalii »

Licitatie cu strigare la Gradina Zoologica Oradea

ADP Oradea vinde prin licitaţie câteva sute de păsări şi câteva zeci de animale domestice. Detalii »

Un câine trăieşte deşi a fost împuşcat în cap şi îngropat de viu

Ştirile despre animale sunt tot mai des despre animăluţe chinuite, persoane minunate care le salvează la timp şi oameni cruzi care comit astfel de orori. Vorbim despre un câine maltratat şi chinuit de oameni. Nu se întâmplă în România, ci în Malta. Câinele a fost împuşcat de 40 de ori în cap, apoi legat de picioare şi îngropat de viu. Patrupedul a reuşit să-şi scoată botul de sub pământ şi să scheaune după ajutor. Detalii »

71 de cai din Letea pot ajunge în abatoarele din Braşov şi Hunedoara!

Cei 71 de cai din Letea riscă să ajungă în abatoarele din Braşov şi Hunedoara după ce au stat, mai bine de 2 săptămâni, într-un ţarc unde au fost înfometaţi. Armăsarii s-au luptat pentru supremaţie, rezultând mai multe animale rănite şi bolnave. Care va fi soarta acestor animale magnifice? Detalii »

Donează 2% pentru animalele fără stăpân!

Conform articolului 57 (4) – (6) şi articolului 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către o organizaţie nonprofit, unei unităţi de cult, dar şi pentru acordarea de burse private. În cele ce urmează, îţi vom prezenta 5 cazuri de organizaţii care au nevoie de ajutorul tău în demersul salvării şi ocrotirii animalelor. Detalii »

Atrocităţile dintr-un adăpost pentru animale din Turcia

Grupul Let's Adopt!, al cărui scop este protejarea animalelor din Turcia, prezintă pe internet dovezi ale unui adevărat lagăr de exterminare a câinilor dintr-un adăpost din Istanbul. În cadrul asociaţiei Hasdal, câinii mor pe capete din cauza unui medic veterinar căruia nu-i pasă de animale, spun membrii organizaţiei Let's Adopt! Detalii »

Noroiul toxic din Ungaria afecteaza si animalutele! Ce e de facut?

Stupefactie, durere si inutilitate. Aceste sentimente i-au incercat pe voluntarii organizatiilor de protejare a animalelor cand au ajuns in satele afectate. Potopul de namol toxic a curatat totul in cale, facand victime din randul oamenilor si necuvantatoarelor. De indata ce stirea a ajuns la urechile oamenilor iubitori de animale, acestia s-au mobilizat in speranta salvarii acelor animalute care au reusit cumva sa scape de namol. Detalii »

Animalute care au nevoie de ajutorul tau!

In Romania cateva organizatii se ocupa cu ocrotirea animalelor fara stapan. Ajuta si tu la bunastarea pisicilor, cainilor si cailor! Afla cum poti ajuta animalutele din orasul tau! Detalii »