No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

2011 - Anul Iepurelui in Zodiacul Chinezesc

Conform zodiacului chinezesc, in data de 3 februarie 2011 vom intra in Anul Iepurelui de Metal. Simbolul rezistentei, Iepurele de metal va aduce cu sine multa liniste si mult noroc. Detalii »

Horoscopul pisicilor

De ce este important horoscopul pisicilor? Cine a avut vreodata pisica, stie: pisica are personalitate! Fiecarui stapan i se potriveste un anumit gen de felina. De exemplu, intr-o casa in care exista copii, pisica-peste este ideala, fiind foarte prietenoasa si jucausa.  Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti adora sportul, si desigur, cainii. Daca ar putea, ar lua sub adapost orice animalut abandonat. Acesti nativi sunt oamenii constrastelor: generosi, inimosi, dar lipsiti de fermitate si duritate. Fiind persoane duale, adesea acesti nativi duc doua vieti: una publica si una secreta, in cea din urma dedicandu-se unor scopuri nobile precum ingrijirea cainilor fara stapan! Detalii »

Ce caine se potriveste nativului din zodia Varsator?

Nativii zodiei Varsator au o fire independenta si tocmai din acest motiv nu-si asuma cu mare placere responsabilitatea pentru cresterea unui animal de companie. Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Taur

Nativii din zodia Taur sunt oameni loiali, stabili in relatii, rabdatori si cauta o viata cat mai confortabila. Uneori devine prea incapatanat in a-si atinge scopurile asa ca se transforma intr-un maniac posesiv si materialist. Insa cainele pentru care va opta il va echilibra si il va completa! Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Berbec

Nativii nascuti in zodia Berbec au un caracter de vanator, isi urmeaza drumul indiferent de obstacole. Le place tot ceea ce se “poate lua la tinta” si se mobilizeaza foarte repede la chemarea cornului de vanatoare. Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Gemeni

Cei nascuti sub semnul Gemenilor sunt persoane cu o fire agila, sunt libertini in gandire, au excelente capacitati de comunicare, invata rapid insa sunt persoane superficiale care adora barfa si nu acorda prea mult interes in alegerea cuvintelor, ceea ce ii poate aduce in diverse situatii nefericite! Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Leu

Persoanele nascute in zodia Leu adora cainii, insa se asteapta ca animalele lor de companie sa se supuna in mod total stapanului. Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Rac

Nativii zodiei Rac adora cainii, sunt persoane sensibile, simt nevoia de a ocroti si de a ajuta fiintele nevinovate si neajutorate. Din pacate, aceste persoane pot deveni prea sensibile si pesimiste insa alaturi de un partener necuvantator loial, echilibrul poate fi foarte usor restabilit. Detalii »

Cainele potrivit nativului din zodia Fecioara

Nativului din zodia Fecioara ii place mult ordinea si disciplina asa ca si cainele acestuia va fi unul exemplar. Va fi educat, ingrijit si obedient. Detalii »