No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cadouri şi jucării pentru animale

Ultima modificare: 2013-01-14 | Data publicării: 2009-12-11
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cadouri şi jucării pentru animale
Animalele de companie nu ştiu de ce oamenii se agită, an de an, înainte de Crăciun. Nici nu înţeleg de ce un brad a ajuns în sufragerie, înconjurat de chestii lucioase şi numai bune de ronţăit. Dar pentru că vrem să le implicăm în manifestările specifice Crăciunului, v-am pregătit o listă cu cele mai bune cadouri pentru animale

Majoritatea cadourilor prezentate mai jos sunt ieftine, amuzante pentru animale şi se găsesc în majoritatea pet shop-urilor. Cu siguranţă patrupedului tău îi vor plăcea.

 

Jucării pentru câini

 

Propunerea echipei Animalutul.ro: Cotlet Steak

E una dintre cele mai apetisante şi interesante jucării. Imită foarte bine forma unui cotlet gustos de porc, majoritatea câinilor nu rezistă tentaţiei de a ronţăi o astfel de jucărie. Iar când patrupedul e fericit, stăpânul e mulţumit!

 

jucarie pentru caini
Jucarie Cotlet Steak pentru caine de la Wipet.ro

 

Am întrebat şi utilizatorii Animalutul.ro ce jucării sau cadouri vor face animăluţelor cu ocazia sărbătorilor de iarnă iar cele mai bune răspunsuri le puteţi găsi mai jos:

Brylu ne-a spus că ambele căţeluşe care-i înveselesc zilele se vor răsfăţa cu ceva nou. "Amândouă căţeluşele mele vor primi ceva, doar sunt sărbătorile şi pentru căţei. Cel mai probabil, Ţica o să primească o zgardă nouă, pentru că a ros-o pe cea veche, iar Tana o să primească o găină din pluş, jucăria ei preferată. Căci pe cea veche tot fiică-sa i-a distrus-o."

 

brylu
Tana

 

Colega noastră, Kinga va opta pentru jucăriile de pluş:

"Ea este Greti, face parte din viaţa mea şi a familiei mele de 12 ani. Este un câine cam bătrânel şi gras, cum zic alţii, dar o iubim enorm de mult, precum fac toţi cei care o cunosc: vecinii de la bloc, prieteni, cunoştinte. Iar ca să-i îndulcim şi noi puţin viaţa, m-am gândit să-i cumpăr un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Şi ce mi se pare cel mai important este că ea se bucură pentru orice lucru mic şi poate nevaloros pentru noi. Pentru că a distrus toate pluşurile existente prin casă, m-am gândit să-i cumpar o jucărie mare şi pufoasă cum ii plac ei şi un os maaaaare şi gustos! Abia aştept să o văd ronţăind noua ei jucarie preferată sub brad.

Sfatul meu este să nu uitaţi nici voi de clipele minunate ce ne sunt dăruite de către animăluţele noastre şi să le dăruiţi şi voi o mică jucărie sau o mâncărică mai specială cu ocazia sărbătorilor."

 

 

catelusa de 12 ani
Greti

 

 

Jucării pentru pisici

 

Ştim cât de capricioase pot fi felinele, tocmai de aceea cadourile pentru pisici sunt ceva mai... speciale. Un ornament special pentru blăniţa lor, un hamac de pus pe calorifer unde pisica se relaxează, dulciurile preferate ale pisicii, ideile pot fi nenumărate.

Propunerea noastră: Play and Squeek

Pisicile sunt fascinate de orice lucru care face zgomot şi se mişcă rapid. De parcă i-ar aduce aminte de instinctele de prădător natural. Tocmai de aceea jucăria pentru pisici Play and Squeak, un fel de undiţă prevăzută cu o jucărie bazată pe tehnologie microchip, va scoate un sunet la fiecare atingere.

 

jucarie pentru pisici
Jucarie Play and Squeak de la Wipet.ro

 

Utilizatorii noştri au optat pentru următoarele lucruri:

Liviu, spre exemplu, are o pisică foarte mofturoasă. "Nu-i place nimic în afară de hrana pentru pisici de la Whiskas. Aşa că de sărbători se va răsfăţa cu diverse sortimente care-i plac la nebunie dar pe care nu i le-am cumpărat prea des. Pisica mea e foarte capricioasă, e unică, nu-i place să fie atinsă decât atunci când are ea chef şi adoră să doarmă pe calorifer, e locul ei preferat din toată casa. Nu e foarte sociabilă dar e a mea. "

 

 

pisica ce doarme pe calorifer
Mitzi si caloriferul preferat

 

Valentina în schimb îşi va răsfăţa pisicile cu un nou culcuş: "În perioada Sărbătorilor de iarnă poţi găsi cele mai bune oferte la produse, inclusiv cele pentru animale. Iar pentru că pisicile mele sunt pisici de curte, le voi cumpăra o nouă căsuţă întrucât cea veche s-a surpat după prima zăpadă abundendă de la începutul acestei ierni. Orice aş face, nu le pot convinge să intre în casă aşa că o căsuţă nouă, călduroasă va fi cel mai frumos cadou atât pentru ele cât şi pentru mine."

 

casa pentru pisici de curte
Casuta ideala pentru pisicile de curte

 


Tu ce zici?