No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Concursuri foto cu animale pe Animalutul.ro

Ultima modificare: 2010-04-26 | Data publicării: 2010-04-15
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Concursuri foto cu animale pe Animalutul.ro
Concursurile cu premii continua pe Animalutul.ro! La inceputul lunii aprilie am dat startul concursului foto cu motive de Pasti in cadrul caruia am pus la bataie 4 premii. Si pentru a va rasplati fidelitatea, am hotarit sa premiem utilizatorul ce va prezenta cea mai frumoasa pisica din cadrul Expozitiei Internationale de Feline din Bucuresti. Afla mai multe!
  • Pisicuta Lunii si Catelusul Lunii

Sunt doua categorii la care invitam toti utilizatorii sa posteze imagini cu pisicute si catelusi, fotografii cu motive de Pasti. Oferim la schimb 2 kg. de hrana super premium ProFormance pentru pisicute si 3 kg. de hrana super premium ProFormance pentru catelusi.

Ce trebuie sa faci? Fotografiile postate in cadrul acestei sectiuni din concurs trebuie sa aiba un motiv de Pasti. Un ou colorat, un cos cu oua, ceva care sa aduca aminte de Sfintele Sarbatori.

Se vor lua in considerare numarul si calitatea comentariilor postate de utilizatori. Atentie! Doar imaginile cu motive de Pasti vor participa la aceasta categorie din concurs! Citeste regulamentul!

Data incheierii: 30 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 3 mai 2010.

  • Pisica Lunii si Cainele Lunii

Sunt premiile care au devenit deja o traditie marca Animalutul.ro. In functie de numarul de voturi cumulat, se vor stabili castigatorii la finele lunii. Ia aminte de regulament inainte de a te inscrie la aceasta sectiune la care vor putea participa toti utilizatorii care nu posteaza imagini cu motive de Pasti.

Citeste mai multe informatii despre premiile oferite!

Data incheierii: 30 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 3 mai 2010.

  • Cea mai frumoasa fotografie cu pisici din cadrul Expozitiei Internationale de Feline din Bucuresti

Iubitori de pisici, va provocam la un mini concurs! Cea mai frumoasa imagine realizata in cadrul Expozitiei Internationale de Feline din Bucuresti, care va avea loc in perioada 23-25 aprilie la Romexpo, va fi rasplatita cu un spray conditioner pentru blana cainilor si a pisicilor.

Spray conditioner cu efect anti-incalcire

- Catechinele din compozitie descalcesc firele de par si au efect antistatic.

- Formula speciala previne deteriorarea firului de par datorita efectului radiatiilor solare si/sau folosirii uscatorului de par.

- Nu contine substante grase si este usor parfumat.

- Formula blanda face posibila utilizarea zilnica.

Vom tine evidenta pe forum, in topicul destinat expozitiei. Castigatorul va fi anuntat in data de 3 mai.

Bafta!

Discuta pe forum despre concursurile foto >>>


Tu ce zici?