No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

„Vrei sa iti faci animalutul VEDETA?” - PetExpo

Concursul „Vre sa iti faci animalutul VEDETA?” intra pe ultima suta de metri.Detalii »

Jocuri pentru caini si copii

Atat cainii, cat si copiii iubesc joaca. Iar distractia se dubleaza atunci cand se joaca impreuna. lata cateva jocuri simple de care copiii si cainele tau se pot bucura impreuna, intarind in acelasi timp si legatura dintre ei. Detalii »

Concursuri foto cu animale pe Animalutul.ro

Concursurile cu premii continua pe Animalutul.ro! La inceputul lunii aprilie am dat startul concursului foto cu motive de Pasti in cadrul caruia am pus la bataie 4 premii. Si pentru a va rasplati fidelitatea, am hotarit sa premiem utilizatorul ce va prezenta cea mai frumoasa pisica din cadrul Expozitiei Internationale de Feline din Bucuresti. Afla mai multe! Detalii »

Jucăriile cu microcip pentru pisici

Orice posesor de pisică ştie că o felină are nevoie de multe stimulente pentru a nu deveni distructivă. Mai ales în cazul gospodăriilor unde stăpânul lucrează mult iar pisica rămâne singură acasă pentru perioade îndelungate. Pentru a înlătura plictiseala şi a-i menţine viu interesul, vă prezentăm ultimele tipuri de jucării pentru pisici: jucăriile cu microcip. Detalii »

Cantece de Craciun cu si pentru animale

Crăciunul e cea mai aşteptată sărbătoare din an. Am putea spune chiar că e singura perioadă în care ne putem permite să ne răsfăţăm, să ne iertăm prostioarele şi micile greşeli şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Şi pentru că de Crăciun trebuie să fim veseli şi optimişti, v-am pregătit o listă cu melodii haioase de Crăciun pentru pisici, câini şi ... veveriţe! Detalii »

Scooby Doo şi castelul blestemat

Scooby Doo, legendarul câine speriat de fantome a rămas fără echipa sa. Viaţa partenerilor săi depinde de el. Ajută-l să scape de fantome şi să-şi găsească echipa faimoasă. Scooby-Dooby-Doo! Detalii »

Tom şi Jerry la bucătărie

Cine n-a auzit vreodată de Tom şi Jerry, idolii multor generaţii de copii?! Ajută-l pe Jerry să fure cât mai multă brânză sau prinde-l pe şoricel înainte de a face pagubă în frigider. Totul depinde de cât de rapid te mişti şi cât de perspicace eşti! Succes! Detalii »

Pup World

Ai un căţeluş pe care trebuie să-l înveţi să fie cuminte, să stea pe loc, să se rostogolească şi să meargă la picior. Crezi că reuşeşti să-l înveţi? Intră în lumea Puppy World şi vezi dacă poţi face faţă provocărilor! Detalii »

Nu lăsa ţânţarii să te muşte!

Ţânţarii sunt inamicii declaraţi ai omului. Chiar şi în jocuri. Elimină-i până nu te golesc de sânge! Detalii »