No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

În Timişoara se va deschide prima patiserie pentru câini

Ultima modificare: 2010-04-01 | Data publicării: 2010-02-01
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
În Timişoara se va deschide prima patiserie pentru câini
Numele ei este Ama, e o bucătăreasă excelentă şi iubeşte foarte mult câinii! Şi pentru că a descoperit că nu toate mâncărurile pentru câini sunt bune pentru toate patrupedele, a creat o serie de produse naturale pentru prietenii noştri necuvântători. Iar în curând, timişorenii îşi vor putea răsfăţa câinii cu preparate din prima patiserie pentru câini din vestul ţării.

Ana-Maria Petriţan lucrează în domeniul vânzărilor şi este fericita stăpână a lui Aldo, primul câine Caniche ce se răsfaţă cu bunătăţile din bucătăria Amei.

biscuiti pentru caini
Biscuiti pentru caini. Foto: www.biscuitiiluialdo.blogspot.com

„Am început să pregătesc mâncare specială pentru câinele meu după ce produsele din comerţ i-au creat mai multe probleme. De la acid la stomac la zile întregi de lipsă de poftă de mâncare, la nenumărate probleme digestive care m-au dus de multe ori de urgenţă la medicul veterinar", spune Ama.

Aşa s-au născut „Biscuiţii lui Aldo", singurul magazin online de unde posesorii de patrupede pot comanda mâncare specială, preparată fără aditivi, sare sau zahăr. „Sfaturile doctorilor m-au determinat să încep să introduc în dieta lui Aldo tot mai multe produse naturale: cereale, banane, carne fiartă. Efectele erau evidente: poftă de mâncare constantă, niciodată nu a mai trebuit să privesc neputincioasă cum suferă, blăniţa a început să îi strălucească şi respiraţia urât mirositoare a dispărut", adaugă Ama.

Mâncare sănătoasă pentru câini

Printre bunătăţile făcute special pentru prietenii noştri necuvântători, trebuie să amintesc de Biscuiţii cu mentă şi pătrunjel şi de Biscuiţii cu făină integrală şi parmezan.

Din pricina tipului necorespunzător de hrană administrată câinelui, acesta poate dezvolta diverse afecţiuni: pierderea părului, probleme ale stomacului şi ficatului, probleme cu dentiţia, mătreaţă şi lista continuă. De aceea e foarte important ca hrana pentru câini să fie corespunzătoare tipului de patruped.

Mulţi posesori de câini nu ştiu că soia e un preparat greu, uneori chiar toxic pentru stomacul câinelui. De aceea, produsele pe bază de soia sunt excluse din multe tipuri de hrană super premium pentru câini. Lista preparatelor interzise pentru animale include şi cartoful.


Tu ce zici?