No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Martie 2009: Concurs foto - Animalutul.ro

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-03-05
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Martie 2009: Concurs foto - Animalutul.ro
Animalutul.ro şi Wipet.ro te invită la un nou concurs foto! Intră pe site, fă-ţi cont, încarcă o imagine şi dă de veste prietenilor să te voteze. Căutăm cel mai frumos căţel şi cea mai drăgăstoasă pisicuţă care să ne farmece cu frumuseţea lor. Participă şi tu!

Pentru că ne ţinem de promisiuni, în luna martie v-am pregătit un nou concurs foto. Sperăm să devină deja o obişnuinţă şi pentru voi să participaţi cu drag.

Concursul este organizat pe 2 categorii: Pisica şi Caine. Pot participa toţi utilizatorii, inclusiv cei care au participat la concursuri precedente dar cu poze diferite.

Cum participi?

Fotografiile trimise vor fi admise în concursul de frumuseţe cu condiţia ca acestea să fie însoţite de numele animăluţului, o descriere a imaginii, numele dvs., un numar de telefon şi numele localităţii de unde sunteţi.

Imaginile pentru concurs pot fi trimise intre 5 şi 28 martie, iar procesul de votare incepe din momentul în care imaginea a fost aprobată de către un editor şi se află online. Odată ce poţi vedea poza online, dă de veste prietenilor să o voteze!

In urma preselecţiei (votului dat de utilizatori), 10 animăluţe din fiecare categorie (imaginile care au obţinut cele mai multe voturi) ajung în semifinală. Juriul va decide câştigătorii lunii în data de 1 aprilie 2009.

Numele câştigătorilor le veţi afla prin intermediul siteului în data de 1 aprilie, cand juriul nostru va alege câştigătorii. Premiile se vor acorda prin poştă sau direct de la sediul SC. Inform Media SRL.

Accesand secţiunea Concurs Foto puteţi viziona toate fotografiile trimise pentru concurs.

Sistemul de votare:

Aşa cum am promis, am schimbat sistemul de votare. Se vor putea acorda note doar dacă sunteţi înregistraţi pe site. Se va putea vota o singură dată de pe un cont, indiferent de zi, oră, judeţ sau IP.

Pentru orice nelămuriri sau sugestii, vă aşteptăm pe forum!

Premiile puse în joc:

Sponsorul concursului, Wipet.ro, va oferi şi în această lună premii ce constă în 3 kg. de hrană pentru câini ProFormance® şi 2 kg. de hrană pentru pisici ProFormance®. Intră în pagina de premii pentru mai multe informaţii!

Martie 2009: Concurs foto - Animalutul.ro

Acestea fiind spuse, dăm startul concursului de frumuseţe! Baftă să aveţi!