No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Crufts 2009 - live pe internet!

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-03-04
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Crufts 2009 - live pe internet!
Cel mai mare concurs canin din lume revine la NEC, în Birmingham, Marea Britanie. De joi, 5 martie şi până duminică, 8 martie, veţi putea admira cei mai frumoşi câini ai lumii. Pentru că televiziunea britanică BBC a refuzat să transmită concursul de anul acesta, organizatorii s-au mobilizat şi vor transmite live pe internet întregul eveniment.

Iubitorii de câini din lumea întreagă îşi vor îndrepta atenţia spre Birmingham în weekendul ce va debuta joi odată cu Crufts 2009, concurs organizat de Kennel Club din Marea Britanie.

Evenimentul se desfăşoară pe o perioadă de 4 zile - în 2008 au participat peste 23.000 de câini şi 160.000 de vizitatori - şi cuprinde mai multe competiţii care se desfăşoară în acelaşi timp. Diverse rase de câini ajung pe covorul verde unde sunt verificaţi şi notaţi de către un juriu de specialitate după care sunt desemnate grupurile câştigătoare de câini.

Cel mai râvnit premiu al competiţiei este "Best in Show", concurs care are loc duminică seara, când din grupele câştigătoare se va alege câinele cel mai frumos, elegant şi conform standardelor rasei. Acest premiu e considerat cel mai prestigios trofeu pe care îl poate primi un câine şi stăpânul său.

Crufts 2009 - live pe internet!

Kennel Club a anunţat astăzi, 4 martie, că iubitorii de câini care nu vor putea ajunge la Crufts vor putea urmări live pe internet transmisia evenimentului, o premieră pentru acest concurs. Se vor transmite toate competiţiile care vor avea loc. Peter Purves şi Frank Kane vor fi comentatorii evenimentului transmis live prin stream.

Caroline Kisko, purtătorul de cuvânt pentru Kennel Club, a ţinut să precizeze: "Câinii şi mai ales stăpânii acestora aşteaptă cu nerăbdare acest concurs în fiecare an. Anul acesta datorită transmisiei Live pe internet oamenii, indiferent de locaţia lor, vor putea urmări live evenimentul, în felul acesta bucurându-se alături de noi de câinii şi rolul lor în societatea noastră. Practic orice persoană care va urmări evenimentul se va simţi ca şi cum ar participa la concurs, direct din Arenă. Suntem foarte mândri de acest concurs şi suntem încântaţi că am reuşit să punem la punct structura de transmitere online deşi evenimentul nu va mai fi transmis de BBC. Cu toate acestea, ştim că acest concurs va aduce împreună nenumărate organizaţii canine, oameni care iubesc aceste patrupede astfel că vom avea în continuare un rol important în viaţa acestor câini.

Pentru a urmări live Crufts 2009 puteţi intra de mâine, 5 martie 2009, pe adresa : www.cruftslive.tv.

Vă reamintim că televiziunea publică britanică, BBC, a anunţat în luna februarie că nu va mai transmite evenimentul, pentru prima dată în 40 de ani, în urma difuzării unui documentar în care se arată cât de periculoase, pentru anumite rase de câini, sunt procedurile de reproducere practicate de anumiţi crescători, tehnici încurajate de Kennel Club. Din dorinţa de a atinge perfecţiunea se scapă din vedere sănătatea câinilor!

Intră pe forum şi discută despre Crufts 2009 eveniment organizat de Kennel Club!