No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Animăluţul.ro - Concurs Foto

Ultima modificare: | Data publicării: 2009-02-13
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Animăluţul.ro - Concurs Foto
Pentru că ne-aţi arătat cât de mult vă iubiţi animalele, vă propunem un concurs de frumuseţe canină şi felină. Începând cu această lună vom premia cele mai frumoase pisici şi cei mai drăgălaşi câini.

Desfăşurător

Concursul de frumuseţe este organizat pe două categorii de animale: Pisici şi Câini. Fotografiile animăluţelor voastre le puteţi încărca pe site direct dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveţi un cont de utilizator.

Fotografiile trimise vor fi admise în concursul de frumuseţe cu condiţia ca acestea să fie însoţite de numele animăluţului, o descriere a imaginii, numele dvs., un numar de telefon şi numele localităţii de unde sunteţi.

Fotografiile pot fi trimise intre 1 şi 27 februarie, iar procesul de votare incepe din momentul în care imaginea a fost aprobată de către un editor şi se află online.

Juriul decide

In urma preselecţiei (votului dat de utilizatori), 10 animăluţe din fiecare categorie (imaginile care au obţinut cele mai multe voturi) ajung în semifinală. Juriul va decide câştigătorii lunii în data de 28 februarie ora 12.

Numele câştigătorilor le veţi afla prin intermediul siteului în data de 28 februarie, cand juriul nostru va alege câştigătorii. Premiile se vor acorda prin poştă sau direct de la sediul SC. Inform Media SRL, filiala Oradea.

Accesand secţiunea Concurs Foto puteţi viziona toate fotografiile trimise pentru concurs.

Participarea angajaţilor, respectiv a sponsorilor concursului este exclusă.

Important: Toate informaţiile furnizate vor fi înregistrate în baza de date a Inform Media SRL şi pot fi folosite în scopuri de marketing. Informaţiile vor fi tratate confidential şi nu vor fi divulgate către terţe părţi.

Pentru a te înscrie la concursul lunar de frumuseţe, trebuie să ai cont pe Animalutul.ro. Odată ce te-ai înregistrat, lucrurile sunt simple. Încarci imaginea preferată a câinelui sau a pisicii tale, adaugi o descriere cât mai haioasă şi dai de veste prietenilor tăi să-ţi voteze animăluţul.

Cel mai frumos căţel şi Cea mai frumoasă pisicuţă.

Dacă ai o pisicuţă sau un câine, înregistrează fotografia în cadrul secţiunii Pisici, respectiv Câini, a concursului foto. Nu uita să-ţi treci datele de contact atunci când încarci imaginea.

Reguli:

Ai voie să votezi aceeaşi poză o singură dată pe zi de pe acelaşi IP. Intră zilnic pentru a vota imaginea preferată!

Orice încercare de fraudare a sistemului de votare duce la descalificarea utilizatorului din cadrul concursului.

Premii:

Sponsorul concursului, Wipet.ro va oferi câştigătorilor hrană pentru animale.

Animăluţul.ro - Concurs Foto

Pisicuţa Lunii va câştiga 2 kg de hrană ProFormance® pentru pisici iar Câinele Lunii va primi 3 kg de hrană ProFormance® pentru câine.

Intră în secţiunea animăluţul.ro destinată hranei pentru animale pentru a citi mai multe despre produsele ProFormance®.

Câştigătorii vor fi desemnaţi la sfârşitul lunii februarie şi vor fi contactaţi prin e-mail şi prin telefon.


Tu ce zici?