No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Apiterapia in medicina veterinara

Apiterapia sau terapia cu ajutorul produselor apicole are o istorie foarte veche, ea fiind cunoscuta si utilizata cu succes de vechii egipteni si de mesopotamieni. In zilele noastre, pe langa spectrul larg de medicamente existente pe piata, pentru tratarea anumitor afectiuni se utilizeaza si tratamente alternative precum acupunctura, reflexo-terapia sau terapii naturiste, cum e si apiterapia, care pot fi de folos si animalutelor voastre.Detalii »

Concurs: Vacanţa animăluţelor! Înscrie-ţi animăluţul!

Animalutul.ro şi PetShop4You.ro te invită la concurs! Arată-ne ce năzdrăvănii a mai făcut animăluţul tău în această vară şi poţi câştiga 13,5 kg de hrană Acana pentru căţei şi 7 kg. de hrană Applaws pentru pisici. Detalii »

Animalele de companie - un pericol pentru mediul înconjurător?

În ultimii 2 ani, tot mai multe studii evidenţiază efectele distrugătoare ale câinilor de companie şi ale pisicilor asupra mediului înconjurător. Felinele vânează păsări, ducând la dispariţia unor specii de păsări care trăiesc în mediul urban, iar câinii mănâncă mai mult decât un om şi lasă multe excremente în urmă. Haide să aprofundăm puţin problema! Detalii »

Clonarea animalelor: pro sau contra?

Mulţi oameni de ştiinţă consideră că animalele clonate pot duce la îmbunătăţirea calităţii şi cantităţii de hrană umană, având în vedere trendul crescător în natalitatea mondială. Totuşi, părerile sunt împărţite: cât de etic e să clonezi un animal pentru a-l mânca? Citeşte despre avantajele şi dezavantajele clonării animalelor. Detalii »

Sinuciderea în rândul animalelor: mit sau realitate?

Sinuciderile nu sunt specifice doar oamenilor. De-a lungul timpului, observând anumite evenimente din lumea animalelor, mai mulţi oameni de ştiinţă au ales să studieze problema sinuciderii în rândul necuvântătoarelor. Descoperirile acestora sunt uimitoare: nu doar oamenii decid să-şi pună capăt zilelor, ci şi multe animale. Detalii »

Autorităţile din Shanghai au adoptat legea câinelui unic!

În 20 de mari oraşe chinezeşti trăiau, în 2009, peste 50 de milioane de câini, cifra urcând cu 30% în fiecare an. Aşa că autorităţile din Shanghai au hotărât adoptarea legii câinelui unic. Scopul este de a reduce zgomotul, gunoiul, bolile care pot fi transmise şi atacurile haitelor de câini, precizează oficialii guvernului chinez. Detalii »

Donează hrană pentru animalele fără stăpân din Oradea!

În preajma Sărbătorilor de Paşti, Asociaţiile Prietenii Pisicilor şi SOS Dogs, împreună cu Animalutul.ro, vă invită sâmbătă 16 aprilie la un eveniment dedicat animalelor fără stăpân din Oradea. Strangerea de hrană pentru animale va avea loc în Era Shopping Park, începând cu ora 10 a dimineţii. Detalii »

De ce ouale ecologice sunt mai bune?

Cele mai bune oua provin de la gainile multumite si sanatoase. Cele mai multumite si mai sanatoase gaini sunt cele crescute in conditii cat mai apropiate de cele naturale. “Natural” inseamna, pentru o gaina, curtea inverzita, aer curat, posibilitatea de a alerga si de a scormoni dupa rame. De aici denumirea de “oua organice”! Detalii »

Simţuri fascinante ale animalelor

Deşi nu pot articula cuvinte, animalele au alte simţuri fascinante de care se folosesc pentru a comunica, vâna sau pur şi simplu pentru a observa mediul înconjurător. In timp ce fluturii pot simtii feromonii pe o distanţă de câţiva kilometri, şerpii cunosc lumea din jurul lor cu ajutorul limbii, iar animalele cu mustăţi se ghidează după vibrarea mustăcioarelor. Detalii »

Caracatita Pavlik o va inlocui pe caracatita Paul

Castigatorii de la EURO 2012 vor putea fi cunoscuti gratie prezicerilor lui Pavlik, o caracatita pe care ucrainenii o vor folosi in acelasi mod in care au procedat nemtii cu caracatita Paul.Detalii »