IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Vanzare caini, ai un puiut de vanzare?
liliana
mesaj Feb 27 2009, 03:24 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Canise sau pur si simplu oameni care prefera sa dea puiutii decat sa-i abandoneze, aici e locul unde puteti posta anunturile voastre.
Va astept!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Victoria
mesaj Nov 3 2009, 10:35 AM
Trimis la #2

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 459
Inregistrat pe: 20-April 09
De la: Oradea
Membrul Nr.: 17,796

Vand catelusi rasa tekel... negru cu maro... inca sunt micuti... au doar o luna dar peste o luna-doua deja pot sa ii dau! smile.gif Sunt super super draguti!!! Inteligenti, smecheri! biggrin.gif Se pot tine si la casa si la bloc! Pe majoritatea pe care i-am vandut ii tin stapanii la bloc! smile.gif La casa ii tin eu (am o pereche) si sunt foarte activi! Mai ales ca de cand ii am sobolani si soareci nu mai sunt in zona proprietatii noastre! biggrin.gif Ce sa mai zic..? :-? mananca orice.. nu au pretentii la mancare... nu mananca mult! nu trebuie pieptanati, tunsi, coafati... daca ii tineti la bloc trebuie doar sa le taiati din unghii smile.gif si sa mai ii spalati din cand in cand! smile.gif Eu atasaez o poza cu un catel de anul trecut facaut tot de cainii mei! smile.gif Apropo... acuma am 2 fetite si un baietel! Acuma au inceput sa isi deschida ochii... data viitoare le fac poza si postez aici! smile.gif
Apropo! Pret 100 lei fix, sau 150 lei negociabil tongue.gif !
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  DSC06536.JPG ( 586.62k ) Numarul de Transferari: 0
Fisier Atasat  DSC06550.JPG ( 603.72k ) Numarul de Transferari: 0
Fisier Atasat  DSC06458__.jpg ( 234.87k ) Numarul de Transferari: 0

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 24th May 2012 - 06:15 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale