IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Monta Schnauzer Pitic, Didi cauta ... mascul!
liliana
mesaj Mar 4 2009, 08:19 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Catelusa Didi cauta un Schnauzer Pitic, frumos si dragastos care sa fie taticul puiutilor sai.
Daca ai un mascul din rasa Schnauzer Pitic, contacteaz-o pe Didi la : didi at rdsor . ro
O poza cu frumusetea mica:

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Mar 10 2009, 03:27 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

sorry dar mie nu-mi plac schnauzerii. chiar daca au gene de terrieri in ei, tot nu-mi plac. nu stiu de ce, poate pentru ca am auzit povesti cu shnauteri posesivi si mie nu-mi plac animalele posesive. asa de linistita ma simt cu cele 3 pisici ale mele... imi dau libertatea de care am nevoie, spre deosebire de caine care are nevoie sa-si aduleze stapanul, sa-i faca toate poftele... se spune ca posesorii de caini sunt narcisisti in timp ce posesorii de pisici sunt libertini si au nevoie de sprijin emotional de la pisica. smile.gif

--------------------

+Quote Post
gmml71
mesaj Apr 18 2009, 10:40 AM
Trimis la #3

Advanced Member

Postari: 98
Inregistrat pe: 18-April 09
De la: Arad
Membrul Nr.: 17,651

CITAT(valentina @ Mar 10 2009, 03:27 PM) *
sorry dar mie nu-mi plac schnauzerii. chiar daca au gene de terrieri in ei, tot nu-mi plac. nu stiu de ce, poate pentru ca am auzit povesti cu shnauteri posesivi si mie nu-mi plac animalele posesive. asa de linistita ma simt cu cele 3 pisici ale mele... imi dau libertatea de care am nevoie, spre deosebire de caine care are nevoie sa-si aduleze stapanul, sa-i faca toate poftele... se spune ca posesorii de caini sunt narcisisti in timp ce posesorii de pisici sunt libertini si au nevoie de sprijin emotional de la pisica. smile.gif

Iarta-ma dar de unde le-ai scos toate astea?Dar mai bine nu-mi raspunde ca aici e vorba de cu totul alt subiect unsure.gif

--------------------
www.akitainu.ro

+Quote Post
liliana
mesaj Apr 22 2009, 04:09 PM
Trimis la #4

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Chiar sunt curioasa de unde ai tras concluzia asta Valentina. E posibil sa existe studii de care n-am auzit. Poate ne lamuresti.... smile.gif

In alta ordine de idei, bine ai venit pe forum Gmml71. Ai doi caini superbi. Cum a fost "concursul" de la Timisoara?

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj Apr 22 2009, 04:56 PM
Trimis la #5

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Nu inteleg de ce va suparati. era un studiu, am citit acum cativa ani despre chestia asta.
posesorii de caini au nevoie de cineva care sa-i iubeasca, e logic. doar cainii mereu se dau pe langa tine, ti-ar face toate poftele.
in schimb pisicile se plimba mereu, vin la tine numai cand au chef. sunt fiinte foarte lejere si libertine. sunt "regine"...
probabil si de aici ideea de "aristocrate"...
Nu vad de ce va suparati, e doar o parere a unei posesoare de pisici. smile.gif

--------------------

+Quote Post
gmml71
mesaj Apr 22 2009, 09:14 PM
Trimis la #6

Advanced Member

Postari: 98
Inregistrat pe: 18-April 09
De la: Arad
Membrul Nr.: 17,651

CITAT(Lilisor @ Apr 22 2009, 04:09 PM) *
In alta ordine de idei, bine ai venit pe forum Gmml71. Ai doi caini superbi. Cum a fost "concursul" de la Timisoara?

Bine v-am gasit rolleyes.gif .Concursul de la Timisoara va fi in 2-3 mai adica saptamana viitoare.Speram ca va fi bine cool.gif Anul trecut a fost perfect tongue.gif

--------------------
www.akitainu.ro

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 24th May 2012 - 06:00 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale