Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 4 2009, 08:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Daca ai un mascul din rasa Schnauzer Pitic, contacteaz-o pe Didi la : didi at rdsor . ro O poza cu frumusetea mica:
-------------------- |
|
|
|
Mar 10 2009, 03:27 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
sorry dar mie nu-mi plac schnauzerii. chiar daca au gene de terrieri in ei, tot nu-mi plac. nu stiu de ce, poate pentru ca am auzit povesti cu shnauteri posesivi si mie nu-mi plac animalele posesive. asa de linistita ma simt cu cele 3 pisici ale mele... imi dau libertatea de care am nevoie, spre deosebire de caine care are nevoie sa-si aduleze stapanul, sa-i faca toate poftele... se spune ca posesorii de caini sunt narcisisti in timp ce posesorii de pisici sunt libertini si au nevoie de sprijin emotional de la pisica.
-------------------- |
|
|
|
Apr 18 2009, 10:40 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 98 Inregistrat pe: 18-April 09 De la: Arad Membrul Nr.: 17,651 |
sorry dar mie nu-mi plac schnauzerii. chiar daca au gene de terrieri in ei, tot nu-mi plac. nu stiu de ce, poate pentru ca am auzit povesti cu shnauteri posesivi si mie nu-mi plac animalele posesive. asa de linistita ma simt cu cele 3 pisici ale mele... imi dau libertatea de care am nevoie, spre deosebire de caine care are nevoie sa-si aduleze stapanul, sa-i faca toate poftele... se spune ca posesorii de caini sunt narcisisti in timp ce posesorii de pisici sunt libertini si au nevoie de sprijin emotional de la pisica. Iarta-ma dar de unde le-ai scos toate astea?Dar mai bine nu-mi raspunde ca aici e vorba de cu totul alt subiect -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
Apr 22 2009, 04:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
In alta ordine de idei, bine ai venit pe forum Gmml71. Ai doi caini superbi. Cum a fost "concursul" de la Timisoara? -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2009, 04:56 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Nu inteleg de ce va suparati. era un studiu, am citit acum cativa ani despre chestia asta.
posesorii de caini au nevoie de cineva care sa-i iubeasca, e logic. doar cainii mereu se dau pe langa tine, ti-ar face toate poftele. in schimb pisicile se plimba mereu, vin la tine numai cand au chef. sunt fiinte foarte lejere si libertine. sunt "regine"... probabil si de aici ideea de "aristocrate"... Nu vad de ce va suparati, e doar o parere a unei posesoare de pisici. -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2009, 09:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 98 Inregistrat pe: 18-April 09 De la: Arad Membrul Nr.: 17,651 |
In alta ordine de idei, bine ai venit pe forum Gmml71. Ai doi caini superbi. Cum a fost "concursul" de la Timisoara? Bine v-am gasit -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 24th May 2012 - 06:00 AM |