IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Caut veverita siberiana!
squirel
mesaj Aug 18 2011, 09:18 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 3
Inregistrat pe: 18-August 11
Membrul Nr.: 25,910

Buna seara,

Asa cum scrie si in titlu caut veverita siberiana.Nu doresc sa achizitionez din magazin.Vreau sa o iau de la cineva care a crescut atat parintii,cat si puii.Sexul nu ma intereseaza.Dar as vrea sa nu aiba mai mult de 2 luni.Totusi,la cat am tot cautat,merge sa aiba si 3 luni.Dar in niciun caz mai mult.Stiu ca asa este recomandat.Eu sunt din Bucuresti.Cei care vor sa ma ajute puteti sa imi scrieti pe forum si apoi vorbim pe privat,mail sau messenger.
O seara buna!
Go to the top of the page

+Quote Post
gabipopa
mesaj Aug 19 2011, 11:43 AM
Trimis la #2

Admin Animalutul.ro
**

Grup: Root Admin
Postari: 22
Inregistrat pe: 18-July 11
Membrul Nr.: 25,568

Buna,

daca vom primi anunturi cu privire la veverite siberiene am sa iti scriu smile.gif

+Quote Post
squirel
mesaj Aug 19 2011, 07:13 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 3
Inregistrat pe: 18-August 11
Membrul Nr.: 25,910

Buna,

Multumesc mult!
Am gasit ceva,dar nu stiu daca o sa iasa bine.Vanzatorul este anonim si nu a pus nicio poza cu veveritele.Nici nu a specificat varsta.in primul rand ma uit la varsta.A dat doar 2 numere de telefon.Singurul lucru care mi-a placut este ca intradevar are cel mai mic pret posibil.Adica 100 RON veverita.M-am uitat pe toate anunturile (cred!) si mereu am vazut preturi care variau intre 250-350 RON.
Mie mi se pare cam dubios.Vanzatorul este din Bucuresti.Eu i-am lasat datele mele (numarul de telefon,ID de Messenger si Mail..si am specificat,mai putin perceptibil,ca mi-ar conveni mai mult daca am vorbi prin scris..pentru ca mi-e cam frica sa apelez la dansul/dansa).
Voi ce credeti?
Mentionez ca vanzatorul este de pe OLX.

O zi buna!

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 24th May 2012 - 05:54 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale