Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Guest_animalutul_* |
Feb 4 2009, 12:10 PM
Trimis la
|
|
Guests |
voi ce imi recomandati? Amandoi imi sunt dragi tare dar am spatiu doar de unul. Ce sa fac????? |
|
|
|
Jan 8 2011, 02:47 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 6 Inregistrat pe: 8-January 11 Membrul Nr.: 23,927 |
Am obsrvat ca intrebarea este veche, dar cine stie, poate isi pun si altii aceasi intrebare, deci:
eu as zice porcusor de guineea dar fiecare cu optiunea lui pt ca: Hamsterul- este mic, are nevoie de un spatiu mai mic,mananca putin, ii schimbi mult mai rar talasul, sua macar foloseste mai putin- pe scurt e mai economic, dar din pacate speranta de viata este undeva la 1,5-2,5 ani. Porcusorul de guineea- este mai mare, are nevoie de o cusca mult mai mare si in acelasi timp si de miscare prin casa.talasul se schimba mai des, mai mult... dupa mine pot fi mai usor dresati si se comunica mai usor cu acestia decat cu hamsterii- pe langa faptul ca vine cand il chemi ici nu se poate ascunde dupa dulap.- speranta de viata este undeva la 5-7 ani. Acuma fiecare in functie de timpul si banii pe care ii are si nu in ultimul rand de ceea ce isi doreste facealegerea cea mai potrivita pt. el insusi. |
|
|
|
Jul 21 2011, 12:54 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 7-January 11 Membrul Nr.: 23,919 |
Eu am un porcusor de Guinea si ma inteleg bine cu el.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:51 PM |