Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 6 2009, 04:19 PM
Trimis la
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 952 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Dihorul - Mustela putorius furo
Din bătrâni am fost învăţaţi că dihorul e un animal prădător care nu are ce căuta la casa omului. De câţiva ani însă, au devenit animale de companie ideale. Cuminţi şi drăgăstoşi, dihorii de casă s-au lepădat de stigmatul "ucigător de găini" şi s-au transformat în creaturi haioase şi curioase. Poate fi învăţat să-şi facă nevoile la litieră, folosind nisip pentru pisici. În privinţa alimentaţiei, pet shopurile sunt aprovizionate cu hrană pentru dihori însă dacă se întâmplă să nu găseşti, poţi să-i dai şi hrană uscată pentru pisici. Fiind un animal carnivor, are nevoie şi de carne dar nu prea des. Atenţie! Numai preparate din carne de pasăre şi peşte au voie! Blăniţa dihorilor poate avea culori diferite: alb (albino - blăniţă albă şi ochii roşii), DEW (adica blaniţa alba dar cu ochii negri), negru, argintiu, bej, bej şi ciocolatiu, champagne, sau scorţişoară. Câteva imagini pe care le-am primit de la colegul ce se ocupa de siteul http://vadaszgoreny-club.com. Dihor negru:
dihor_negru.jpg ( 44.16k )
Numarul de Transferari: 0Dihor argintiu:
dihor_argintiu.jpg ( 205.42k )
Numarul de Transferari: 0Dihor bej:
dihor_bej.jpg ( 245.56k )
Numarul de Transferari: 0Dihor bej si ciocolatiu:
dihor_bej_si_argintiu.jpg ( 121.46k )
Numarul de Transferari: 0Dihor champagne:
dihor_champagne.jpg ( 321.82k )
Numarul de Transferari: 0Dihor culoarea scortisoarei:
dihor_culoarea_scortisoarei.jpg ( 144.63k )
Numarul de Transferari: 0Dihor albino
dihor_albino.jpg ( 123.25k )
Numarul de Transferari: 0Dihor Dew
dihor_dew.jpg ( 72.42k )
Numarul de Transferari: 0Dihor "salbatic"
-------------------- |
|
|
|
Nov 6 2009, 04:23 PM
Trimis la
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 952 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Cum sa-ti dresezi dihorul:
-------------------- |
|
|
|
Nov 6 2009, 09:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Toata lumea zice ca se comporta exact ca o pisica, manaca ce manaca o pisica.... doar ca nu miauna
-------------------- |
|
|
|
Dec 11 2009, 06:37 PM
Trimis la
|
|
|
Adevarul e ca sunt haiosi. Cand ma gandesc la faptul ca bunica a inlemnit cand i-am povestit ca am vazut un dihor plimbat in lesa prin Oradea, ma apuca rasul!
-------------------- |
|
|
|
Dec 11 2009, 06:46 PM
Trimis la
|
|
|
N-am rezistat tentatiei si am cautat alte clipuri cu dihori: de aceasta data am pentru voi puiuti de dihor!
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
![]() Google Ads |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 9th September 2010 - 01:57 PM |