Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 18 2009, 05:13 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
omul ala tine serpii aia de parca ar fi bebelusi. e de admirat. una dintre emisiunile care m-au fermecat dedicata pitonilor, killer pythons. Astia sunt pitoni ucigasi? din traducerea din engleza asa ar reiesi. daca sunt oameni care se pricep, ii rog sa ma lamureasca. -------------------- |
|
|
|
Aug 19 2009, 02:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Si eu am primit un link catre una dintre emisiunile baietilor. Era Dog vs. Snake. Evident ca barbatii au ales serpii iar femeia a ales cainele, un Husky superb! Oricum, nebunii astia sunt geniali! Mai ales reclamele lor ...
Merita urmarite mai multe episoade. Asa cum zici si tu, tin serpii aia in mana de parca ar fi bebelusi. Eu as fugi mancand pamantul numai vazand sarpele scos din cutie. In schimb m-as juca bine mersi cu soparle micute, gen gecko. In copilarie cautam soparlici sa le inspectam -------------------- |
|
|
|
Jan 22 2010, 02:51 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Nu tine de emisiunea SnakeBiteTv dar e despre paianjeni si alte chestii considerate "scarboase" de catre majoritatea publicului feminin.
http://webecoist.com/2010/01/21/arachnopho...-they-jump-you/ ![]() -------------------- |
|
|
|
Apr 29 2010, 08:22 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 02:08 PM |