Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 30 2009, 04:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Stati la bloc sau la casa? -------------------- |
|
|
|
Feb 12 2009, 02:10 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 25 Inregistrat pe: 12-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,723 |
Prin cartile de specialitate se spune ca pisicile se adapteaza mai usor la casa decat la bloc si mereu au nevoie sa zburde pe afara. Voi cum v-ati descurcat? Stati la bloc sau la casa? Eu stau la casa si am ajuns, fiind la al treilea motan, sa nu il mai las nici macar in curte, de teama sa nu sara gardul si sa pateasca ceva. Primul motanel mi l-au furat, deoarece ii placea sa stea cocotat pe gard si era si foarte bland, iar al doilea l-a calcat o masina in fata portii. Ajung sa cred ca pisicile crescute la bloc sunt mai ferite de nenorociri. Al treilea motanel care a implinit un an de cand il am :
IMG_0955.JPG ( 140.15k )
Numarul de Transferari: 15 |
|
|
|
Feb 16 2009, 10:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Giorgiana, sa-ti traiasca motanelul ca tare frumos poate fi!!! Ce ochisori superbi are!
La bloc oare nu o fi problema cu balconul? Am niste prieteni care tin balconul inchis de frica sa nu sara pisica in cautare de aventuri si soricei Aveam o vecina, locuia la et. 1 si avea o superbitate de motan persan (parca, niciodata nu l-am vazut afara, doar la geam) care mereu miorlaia cand statea pe balcon si ne vedea afara la joaca. Dar vecina avea sita la balcon, probabil de asta nici nu se incumeta pisoiul sa sara Apropo, bine ai venit pe site si pe forum! Sper sa-ti placa in micuta, dar in crestere, comunitate de aici! -------------------- |
|
|
|
Feb 19 2009, 02:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Ploiesti Membrul Nr.: 16,807 |
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Feb 20 2009, 02:55 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 20-February 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 16,833 |
Bine v-am gasit
CONCURS1.jpg ( 50.1k )
Numarul de Transferari: 12 |
|
|
|
Feb 23 2009, 02:43 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 25 Inregistrat pe: 12-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,723 |
Bine v-am gasit
CONCURS1.jpg ( 50.1k )
Numarul de Transferari: 12Este o frumoasa, sa va traiasca si sa va bucurati cat mai mult de ea!!!! Si noi o consideram pe a noastra un membru al familiei, cateodata baiatul meu este chiar gelos pe motanel, mai ales cand motanasul vrea sa stea numai langa mine in pat si la mine in brate si nu invers. In schimb eu am grija de el, ii dau sa manance, il mangai, il scarpin, ii fac tot ce are nevoie, asa ca!!!!! |
|
|
|
Feb 23 2009, 10:28 PM
Trimis la
|
|
motanelul meu creste tot in apartament si e destul de fricos! sta la geam (avem plasa marunta si solid prinsa) dar se sperie cand aude masini sau catei. i am creat conditii astfel incat sa aiba locul lui de joaca si somnic si sa nu se plictiseasca, mi ar fi frica sa l las liber daca as sta la curte! Bubulinutza, sa-ti traiasca motanelul ca tare frumos poate fi! Cand vad un motan mereu imi vine sa-l smotocesc oleaca, asa mi-s de dragi felinele. Motanelul tau e un fel de aristo-cat? -------------------- |
|
|
|
Feb 23 2009, 10:39 PM
Trimis la
|
|
Ce de pisici aristocrate pe aici. Norocul lor ca au niste "mamici" atat de grijulii ca voi. Dorutza, ce bine ca n-a patit ceva frumusetea de pisoi.
Apropo, pana acum ati cumparat pisicile de la crescatori profesionisti sau le-ati adoptat? Am o vecina care se mandrea cu pisica ei "pur sange", cum ii zice ea, care insa nu accepta alte persoane sau animale in casa. Ma gandeam ca asa a obisnuit-o vecina dar acum saraca tot zice ca mai bine ar fi adoptat un pisoi de la un om milos ca nu mai stie ce sa faca. Nu mai poate sta linistita in casa, la cafea cu prietenele sale. Asa le terorizeaza motanul. Sa fi avut vreun rol crescatorul in determinarea caracterului pisoiului? Voi ce ziceti? -------------------- |
|
|
|
Feb 24 2009, 12:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Ploiesti Membrul Nr.: 16,807 |
multumesc pt aprecieri!!
pe motanelul meu Pufy-Puf l am adoptat de la o familie ce dadusera anunt in ziar ca doneaza puii pisicii lor de casa, in anunt nu spunea ce rasa sunt si am fost uimiti cand am vazut ca erau 3 frumosi motanei birmanezi in varsta de 6 sapt. nu am putu lua decat unul, si credeam ca e fetita dupa parerea mea, crescatorul are o influenta foarte mare asupra caracterului pisicii, orice rasa ar fi! cel putin in ceea ce priveste cat de sociabila va fi acea felina are un rol foarte important stapanul/crescatorul! de exemplu, motanelul meu e destul de sociabil! de cand l-am luat a intrat in contact cu multi oameni regulat (avem o familie numeroasa), se adapteaza destul de usor spatiilor noi (merge cu el la parintii nostri si la cumnati), e foarte jucaus si tandru cu copii si sta cuminte si foarte calm in cusca lui cand ne deplasam cu masina! o vecina are tot un motan birmanez cu o luna mai mare decat al meu si e fff sperios si stresat in preajma strainilor!
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Feb 24 2009, 02:48 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 20-February 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 16,833 |
Fetelor,va multumesc!Giorgiana,eu il stiu pe Cody de pe alt forum
Legat de locul de unde l-am achizitionat,pai m-am dus special pt. ea pana la Cluj la o persoana particulara,nu era crescatorie.Sincer,eu nu tin neaparat sa fie cu pedigree,la momentul respectiv eu voiam o persana,mi-a placut,am luat-o.Ca n-are acte ca e persana,chiar nu conteaza pt. mine.O avem de la varsta de opt saptamani,anul asta face patru ani. |
|
|
|
Feb 25 2009, 12:36 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 09:46 AM
Trimis la
|
|
|
Pentru vecina mea e cam tarziu, deja are 3 ani motanul si nu stiu cat e usor ii va fi sa-l faca mai sociabil. Eventual doar daca merge la un dresor. Asta imi place cu dresorul!!!! Insa nu cred ca da rezultate, verisoara mea are o pisicuta de 1 an de zile si oricat de frumos si dragastos se poarta cu ea, ea tot rea este, ii musca, ii zgaraie si daca vine cineva, este teroare si nu este de nici o rasa, asta este temperamentul ei. In comparatie cu Cody al nostru care este blandetea intruchipata, pupacios nevoie mare si foarte iubitor, este bland si cand vine cineva pe la noi, are o singura persoana pe care nu o agreeaza, dar acea fiinta nu suporta in nici un fel animalele, de fiecare data cand il vede il alunga si el se fereste de acum din calea ei, o ocoleste, se ascunde. Asa ca vedeti voi, animalele sunt foarte sensibile si simt extraordinar de bine sufletul omului. |
|
|
|
Feb 27 2009, 02:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 16,945 |
multumesc pt aprecieri!! pe motanelul meu Pufy-Puf l am adoptat de la o familie ce dadusera anunt in ziar ca doneaza puii pisicii lor de casa, in anunt nu spunea ce rasa sunt si am fost uimiti cand am vazut ca erau 3 frumosi motanei birmanezi in varsta de 6 sapt. nu am putu lua decat unul, si credeam ca e fetita dupa parerea mea, crescatorul are o influenta foarte mare asupra caracterului pisicii, orice rasa ar fi! cel putin in ceea ce priveste cat de sociabila va fi acea felina are un rol foarte important stapanul/crescatorul! de exemplu, motanelul meu e destul de sociabil! de cand l-am luat a intrat in contact cu multi oameni regulat (avem o familie numeroasa), se adapteaza destul de usor spatiilor noi (merge cu el la parintii nostri si la cumnati), e foarte jucaus si tandru cu copii si sta cuminte si foarte calm in cusca lui cand ne deplasam cu masina! o vecina are tot un motan birmanez cu o luna mai mare decat al meu si e fff sperios si stresat in preajma strainilor! Buna, ai dreptate despre faptul ca crescatorul influenteaza caracterul pisicilor. eu am 2 motani ,unul mai mare si unul mai tanar.cel mare l-am luat de la cineva care a spus ca doneaza pisici,dar avea cam 4 luni cand l-am luat.greu l-am invatat sa fie alintat.cel mic in schimb l-am luat pe cand avea 6 saptamani si l-am invatat asa de alintat..cel mare acum cred ca de gelos a inceput sa se alinte si el mai mult. |
|
|
|
Feb 27 2009, 03:14 PM
Trimis la
|
|
Pozele cu mustacioasele tale nu ne arati? Sunt foarte curioasa! Am vazut ca te-ai inscris la concurs cu un motanel tare frumos! Din pacate concursul e pe sfarsit, deja s-au stabilit primele 10 imagini din care se vor selecta castigatorii. Sper ca vei participa la concursul lunii martie! -------------------- |
|
|
|
Feb 27 2009, 03:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 16,945 |
Bine ai venit Diana, Pozele cu mustacioasele tale nu ne arati? Sunt foarte curioasa! Am vazut ca te-ai inscris la concurs cu un motanel tare frumos! Din pacate concursul e pe sfarsit, deja s-au stabilit primele 10 imagini din care se vor selecta castigatorii. Sper ca vei participa la concursul lunii martie! Multumesc, am sa pun poze cu cei 2 motani ai mei cat mai curand.unul dintre ei l-ai vazut,am poze pe telefon dar nu am la mine cablul de date ca le pot transfera. oricum ei sunt cei mai buni prieteni ai mei.ma asteapta cand merg acasa,sunt peste tot dupa mine prin casa. |
|
|
|
Mar 1 2009, 12:44 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 20-February 09 Membrul Nr.: 16,835 |
Buna si bine v-am gasit pe acest forum. Noi locuim la bloc si pe Shiba o avem de 13 ani. S-a adaptat foarte usor si nu ne-a creat probleme, nu a distrus prin casa, nu iese afara decat la medic si este o rasfatata. Este birmaneza fara pedigree, cu jumatate de coada si nod in varful cozii. Este alintata si are mare nevoie de dragoste, o cerseste la nevoie si este perseverenta, cu personalitate. O iubim enorm si este membru al familiei, chiar poarta numele nostru de familie.
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Mar 3 2009, 12:22 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
buna fetelor!!
ce mustacioase frumoase aveti, pupa-le mama pe ele! si eu am 3 pisicoase, frumoase foc. le iubesc enosm, nu stiu ce m-as face fara ele. dar noi locuim la casa, au loc berechet sa se joace in gradina. mai problema e primavara cand mai pun cate ceva prin gradina si ele imi rup rasadurile de ardei, rosii sau castraveti. macar atat sa cultivez in casa, sa mai economisesc si eu. dar anul asta am facut o improvizatie de sera si sper sa nu-mi mai rupa pisicoasele plantele. in casa le-am obisnuit de mici sa nu faca pisulica, au laditele lor cu nisip, le schimb aproape saptamanal, n-am treaba. si cu mirosul,.. m-am scos. am o gramada de uleiuri naturale is vreo 3 suporturi d-alea. mereu aprind o lumanare parfumata si las sa se imprastie mirosul peste tot. uufff, ce m-am intins. ma bucur ca v-am gasit. va pupacim mustacioasele -------------------- |
|
|
|
Mar 3 2009, 10:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 24 Inregistrat pe: 23-February 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 16,882 |
Bine ai venit in aceasta comunitatea, valentina! Speram sa ramai alaturi de noi la fel de activa ca si pana acum! Deocamdata suntem la inceput dar pe parcurs cu ajutorul unor oameni ca tine vom reusii sa dezvoltam o comunitate foarte mare a iubitorilor de animale.
Discus -------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi... |
|
|
|
Mar 10 2009, 05:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 38 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 16,522 |
Buna,
...am in posesie doi nazdravani de motani, in plina adolescenta, unul complet alb iar celalalt negru cu sosetele albe, scumpi foc si la fel de deosebiti ca si caracter precum le este si culoarea. Cand au fost micuti au stat in casa (stam la casa), dar acum nu-i mai pot stapani, le las geamul de la baie deschis si ies pe-acolo de cate ori au chef si tot pe acolo se si intorc, cu labutele murdare din gradina, spre disperarea noastra. Dar ii iubim oricum, sunt copilasii nostri cuminti numai cand dorm. |
|
|
|
Mar 10 2009, 06:08 PM
Trimis la
|
|
Asteptam pozeee!!! Sunt nerabdatoare. Imi plac la nebunie pisoii negri cu labute albe
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 12:16 PM |