IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Unde dorm pisicile?, culcusul pentru pisica
liliana
mesaj Nov 18 2010, 09:56 AM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Unde doarme pisica ta?

Înainte de a aduce pisicuţa acasă, am întrebat prietenii despre cum se descurcă cu îngrijirea felinei, unde doarme, ce mănâncă, cu ce se joacă şi aşa mai departe.
O prietenă mi-a povestit că pisica ei doarme în baie, lucru care la vremea respectivă mi s-a părut crud. Cum să laşi pisica să doarmă în baie?! îmi zisesem!
Ei bine, după ce-am adus pisica în casă şi am lăsat-o să doarmă cu noi în cameră, ne tot trezeam dimineaţa devreme cu micuţa în pat sau miorlăind pe lângă pat, ori întinzându-şi ghearele pe marginea patului, uneori nimerind mâna mea care devenea însângerată în câteva secunde.

Abia apoi am realizat că e mai bine dacă micuţa nu doarme cu noi în cameră şi are spaţiul ei de joacă şi somn.

Nu avem decât o cameră (a noastră), aşa că am decis să-i facem pisicii culcuşul în baie. Micuţa s-a adaptat instant, dacă în cameră avea un culcuş pe o pernă imensă pe podea, în baie avea culcuş "la înălţime", adică pe coşul de rufe. Capacul l-am înfăşurat în 2 pături groase şi pufoase iar pisica e încântată de culcuş. I-am legat şi sisalul tot de coşul de rufe, un motiv în plus pentru pisică să se bucure de noul să culcuş. Adoră să se caţere pe diverse lucruri.

Acum nu mai sare pe patul nostru dimineaţa, nu mai zgârie salteaua ci se trezeşte odată cu mine, la ora 6 şi aşteaptă să intru în baie să ne mângâiem şi să ne jucăm. După deja tradiţionalele "pupături" şi miorlăituri de dimineaţă (în fiecare zi parcă se bucură din ce în ce mai tare să ne jucăm împreună), îşi ia micul dejun şi chiar dacă deschid uşa de la baie, nu iese decât atunci când ies eu. Ar sta minute-n şir lângă picioarele mele, jucându-se cu hârtiile sau cu moţunache ai ei.

Pisica ta unde doarme? smile.gif

p.s: asta apropo şi de multele întrebări care vin la redacţie referitoare la cum să înveţi pisica să nu te trezească dimineaţa devreme ...

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Nov 23 2010, 01:54 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

ale mele dorm in casuta lor. le-am improvizat o camera din garaj si acolo dorm. au prosoape si paturi pufoase, rafturi pe care se catara cand vor, cutii prin care se ascund non stop. bolurile cu mancare le tin totusi in bucatarie, langa usa. nu prea as vrea sa le las mancare in camera. vreau sa le obisnuiesc cu un program de mancare fix. asa ca dimineata, la pranz si seara stiu ele cand e vremea mesei si miauna langa usa.

sa stii ca si eu am avut aceeasi problema cu pisica mai batrana cand statea cu noi in apartament. dimineata la 5 ea avea chef de distractie, dragalit, jucat cu parul si degetele mele. ma trezeam obosita (e obositor sa tot certi pisica atunci cand se catara pe tine-n pat) pana cand am decis sa o inchid in baie. acolo n-avea ce sa distruga, i-am aruncat jucarii si vreo 2 ore am dormit dusa. si asa am decis ca nu mai tin pisica-n pat cu mine. nu de alta, dar cand a venit sezonul de naparlire, trebuia sa scutur lenjeria de pat de 2 ori pe zi.

sa te vad atunci ce faci, cand naparleste. desi daca ai spus ca nu urca-n pat, esti norocoasa.

--------------------

+Quote Post
miau miau
mesaj Jul 12 2011, 02:05 PM
Trimis la #3

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 12-November 10
Membrul Nr.: 23,721

Pisica mea doarme pe o masuta de pe hol pe care mai stau haine.Acolo crede ea ca e patutul ei, desi asta nu o impiedica sa vina in toiul noptii si sa se mai inghesuie in noi.smile.gif)

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Jul 20 2011, 01:18 PM
Trimis la #4

Advanced Member

Postari: 44
Inregistrat pe: 30-December 10
De la: Str stadionului,comuna vadu-pasii,jud buzau
Membrul Nr.: 23,896

Pisicutele mele dorm pe unde apuca pupic.gif icon_albino.gif

+Quote Post
hashe86
mesaj Aug 10 2011, 11:24 PM
Trimis la #5

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 10-August 11
Membrul Nr.: 25,828

Mala doarme si ea pe unde apuca, mai putin in cosuletul ei. In topul preferintelor se afla: 1. router; 2. tastatura laptop; 3. canapea. Din cauza punctelor 1 si 2, o mai numim si "pisica wi fi".

+Quote Post
valentina
mesaj Aug 12 2011, 10:56 AM
Trimis la #6

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

CITAT(hashe86 @ Aug 11 2011, 12:24 AM) *
Mala doarme si ea pe unde apuca, mai putin in cosuletul ei. In topul preferintelor se afla: 1. router; 2. tastatura laptop; 3. canapea. Din cauza punctelor 1 si 2, o mai numim si "pisica wi fi".

smile.gif)) tare asta cu pisica wifi smile.gif))) ale mele mai dorm pe cazanul cu prune sau pe bidoanele cu vin. inseamna ca-s pisici betivane smile.gif))) Adevarul e ca asa miauna cand simt miros de must de casa smile.gif))

--------------------

+Quote Post
Sanziana19
mesaj May 14 2012, 11:22 AM
Trimis la #7

Member
**

Postari: 13
Inregistrat pe: 2-May 12
Membrul Nr.: 27,607

Eu nu am inca pisica. Cred ca cel mai bine ca pisica sa doarma in cosuletul ei (langa noi). Daca doarme in patul nostru o putem lovii noaptea sau ne poate ea lovi din greseala.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:23 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale