IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Regasire dupa 22 de luni
Martha
mesaj Mar 19 2010, 11:03 AM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 5
Inregistrat pe: 10-July 09
Membrul Nr.: 20,192

Acum 22 luni , Jana, una dintre pisicutele noastre iubite a disparut.Avea un an si era gestanta . Am cautat-o mult timp dar, degeaba. Nu cred ca a trecut o zi sa n-o mai pomenim. Era extrem de blanda si afectuoasa. Interesant este ca fiica-mea a si visat de cateva ori ca s-a intors.
Minunea s-a intamplat. Jana s-a intors vinerea trecuta. Nu stiu unde a fost dar este foarte slaba . Este speriata, ii este frica de noi. Cand mananca abia o lasa pe Ale (fiica-mea ) sa o mangaie, desi era favorita ei. Stim sigur ca e ea pt ca este neagra pe jumatatea fetei stangi, are aceleasi pete (negre si galbene) ,in rest este alba si coada este f. stufoasa . Mai mult, Lux (motan de aproape 5 ani) si Maia (pisica de 7 anisori) au primit-o alaturi. Stau impreuna . Un alt obicei s-a mentinut,Jana mananca numai cu Lux. Maia mananca numai cand termina ei, parca ii pazeste. Nu vi-am spus ca Jana a fost acceptata de Maia de pui (nu era mama ei ), destul de greu, dar apoi a invatat-o de toate.
Suntem foarte bucurosi de intregirea familiei desi mai avem teama ca nu ramane la noi intrucat fuge la vederea lui Thor (ciobanescul nostru drag ). Erau prieteni inainte dar probabil ea l-a uitat. Azi de dimineata totusi au stat la soare impreuna , cam la 2 m distanta.
Acum, ca vin Pastele, este cel mai frumos dar pt. noi !
Martha

--------------------
Martha
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Mar 19 2010, 01:25 PM
Trimis la #2

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Ce frumos! Tare frumoasa trebuie sa fie viata alaturi de 3 pisici si un caine! biggrin.gif

Rugamintea mea e sa intri in contul tau de pe site si sa completezi campul poreclei. In felul acesta, cand vei posta pe forum, va aparea si un nume in dreptul pozei.

Bine ai venit pe forum!

--------------------

+Quote Post
Martha
mesaj Mar 19 2010, 05:36 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 10-July 09
Membrul Nr.: 20,192

Multumesc, Liliana !

--------------------
Martha

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Jul 20 2011, 12:48 PM
Trimis la #4

Advanced Member

Postari: 44
Inregistrat pe: 30-December 10
De la: Str stadionului,comuna vadu-pasii,jud buzau
Membrul Nr.: 23,896

Ce frumos!As vrea sa se intample la fel si cu motanul meu Tomy care a plecat de cateva luni.Am incercat sa-l gasim dar nici urma.

+Quote Post
Missy
mesaj Jul 23 2011, 12:27 PM
Trimis la #5

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 8-November 10
Membrul Nr.: 23,692

Foarte frumos!Exista si minuni!Si eu am pierdut un motanel care era la bunicii mei.Intr-o zi a disparut si nu s-a mai intors...Totusi e prea tarziu ca sa mai sper.Macar sunt bucuroasa ca alte pisici isi gasesc drumul spre casa biggrin.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:22 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale