IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> pisicile stiu drumul catre casa?
definitiv
mesaj Jul 10 2011, 05:25 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 3
Inregistrat pe: 10-July 11
Membrul Nr.: 25,489

Buna ziua.
Avem mai multe pisicute pe langa bloc de care avem grija. Pe fiecare dintre ele le-am salvat de la moarte fiind bolnave. De curand, l interval de o zi, au disparut doi motanei. Unul dintre ei este castrat, celalat e pui de 8 luni si nu este castrat. I-am tot cautat si i-am strigat caci isi stiu si nuele. Nu plecau singuri de langa bloc si daca plecau, veneau pana seara.
Intrebarea mea este daca pisicile stiu sa se intoarca acasa daca au plecat sau au fost duse de "binevoitori"? Imi este tae greu sa le stiu flamande si neingrijite.
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Jul 11 2011, 01:54 PM
Trimis la #2

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Salut,
Pe cand eram copil, am gasit un pui de pisica foarte simpatic. S-a atasat de mine, l-am dus acasa, l-am hranit, l-am ingrijit. Seara, parintii mei l-au dus in spatele blocului. Era vara, cald, nu voiau pisica, s-au gandit ca sigur il gaseste mama lui (erau multe pisici in cartier). A doua zi dimineata, pisoiul, cat era el de mic, a urcat scarile in bloc, pana la etajul 2 si a stat in fata usii, miorlaind.
In ziua aia l-am dat cuiva, sa-l creasca, statea la casa, dar tot in cartier. Pisoiul a venit din nou la bloc, la usa. Intr-un final, dupa ce a fost mutat altundeva, n-a mai venit.
Ideea e ca si pisicile isi stiu drumul spre casa tot dupa miros. A mea pisica, ma urmareste peste tot, daca as lasa usa apartamentului, m-ar urmari peste tot, ca un catel. dupa miros.

Poate motanul cel necastrat a gasit o femela in calduri. Simt femelele si la cativa kilometri distanta. La 8 luni ar trebui deja sa-si doreasca femele. Zic asta pentru ca nu vreau sa ma gandesc la eventualitatea unui om rau care le-ar fi facut ceva pisoilor.

--------------------

+Quote Post
miau miau
mesaj Jul 11 2011, 05:40 PM
Trimis la #3

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 12-November 10
Membrul Nr.: 23,721

Pisicile se intorc cu siguranta acasa.Stiu o poveste adevarata despre un om care vroia sa dea pisica si a pus-o intr-un sac sa nu vada si a dus-o intr-o padure.In cateva zile s-a trezit cu pisica acasa smile.gif) deci ele sunt destepte orice ai zice !:D

+Quote Post
definitiv
mesaj Jul 14 2011, 07:06 PM
Trimis la #4

Newbie
*

CITAT(miau miau @ Jul 11 2011, 04:40 PM) *
Pisicile se intorc cu siguranta acasa.Stiu o poveste adevarata despre un om care vroia sa dea pisica si a pus-o intr-un sac sa nu vada si a dus-o intr-o padure.In cateva zile s-a trezit cu pisica acasa smile.gif) deci ele sunt destepte orice ai zice !:D

Multumesc mult pentru incurajari. A trecut insa mult timp, sau cel putin asa vad eu aceste 3 spatamani, incat cred ca nu-i voi mai vedea niciodata. Ma doare cumplit sufletul. Mi-e teama ca tocmai ce este mai rau li s-a intamplat "multumita" oamenilor "buni".

+Quote Post
deea
mesaj Jul 15 2011, 12:24 PM
Trimis la #5

Member
**

Inregistrat pe: 12-November 10
Membrul Nr.: 23,722

CITAT(definitiv @ Jul 14 2011, 07:06 PM) *
Multumesc mult pentru incurajari. A trecut insa mult timp, sau cel putin asa vad eu aceste 3 spatamani, incat cred ca nu-i voi mai vedea niciodata. Ma doare cumplit sufletul. Mi-e teama ca tocmai ce este mai rau li s-a intamplat "multumita" oamenilor "buni".

Poate i-a luat cineva acasa!nu te gandi doar la rele...

+Quote Post
definitiv
mesaj Jul 16 2011, 05:46 PM
Trimis la #6

Newbie
*

CITAT(deea @ Jul 15 2011, 11:24 AM) *
Poate i-a luat cineva acasa!nu te gandi doar la rele...

Imi doresc sa-i fi luat cineva ca sa-i iubeasca cum i-am iubit noi macar...
Dar in acelasi timp imi este tare dor de ei!
Asta este...

+Quote Post
misu
mesaj Jul 18 2011, 05:22 PM
Trimis la #7

Member
**

Postari: 12
Inregistrat pe: 14-November 10
Membrul Nr.: 23,733

CITAT(definitiv @ Jul 16 2011, 06:46 PM) *
Imi doresc sa-i fi luat cineva ca sa-i iubeasca cum i-am iubit noi macar...
Dar in acelasi timp imi este tare dor de ei!
Asta este...

sad.gif Trebuie sa gandesti pozitiv.Ei trebuie sa fie bine.Poate n-au avut ghinionul de a intalni persoane rele

+Quote Post
danibobo
mesaj Aug 6 2011, 07:30 AM
Trimis la #8

Member
**

Postari: 20
Inregistrat pe: 16-June 11
De la: sighisoara
Membrul Nr.: 25,282

laughing6.gif Da stiu. Pisica unei prietene a fost data in ingrijirea altei persoane care statea la o distanta de 3 km.
Dupa 4 zile la ora 3 dimineata a venit acasa plangand la usa.
cand stapana a luat-o in brate, pisicuta era foarte fericita, torcea si o lingea pe maini pe stapana. Ce frumos, nu-i asa?

+Quote Post
danibobo
mesaj Aug 6 2011, 11:56 AM
Trimis la #9

Member
**

Postari: 20
Inregistrat pe: 16-June 11
De la: sighisoara
Membrul Nr.: 25,282

laughing6.gif Da stiu. Pisica unei prietene a fost data in ingrijirea altei persoane care statea la o distanta de 3 km.
cand stapana a luat-o in brate, pisicuta era foarte fericita, torcea si o lingea pe maini pe stapana. Ce frumos, nu-i asa?

+Quote Post
adina
mesaj Aug 7 2011, 10:21 AM
Trimis la #10

Member
**

Inregistrat pe: 7-August 11
Membrul Nr.: 25,761

CITAT(danibobo @ Aug 6 2011, 10:56 AM) *

Se ataseaza mult un animal de stapanul sau de aceea mi se pare un pacat sa iei un animalut si pe urma sa il dai in strada.Pisicile se intorc intotdeauna la stapanii lor

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:18 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale