Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 10 2011, 05:25 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 10-July 11 Membrul Nr.: 25,489 |
Avem mai multe pisicute pe langa bloc de care avem grija. Pe fiecare dintre ele le-am salvat de la moarte fiind bolnave. De curand, l interval de o zi, au disparut doi motanei. Unul dintre ei este castrat, celalat e pui de 8 luni si nu este castrat. I-am tot cautat si i-am strigat caci isi stiu si nuele. Nu plecau singuri de langa bloc si daca plecau, veneau pana seara. Intrebarea mea este daca pisicile stiu sa se intoarca acasa daca au plecat sau au fost duse de "binevoitori"? Imi este tae greu sa le stiu flamande si neingrijite. |
|
|
|
Jul 11 2011, 01:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Salut,
Pe cand eram copil, am gasit un pui de pisica foarte simpatic. S-a atasat de mine, l-am dus acasa, l-am hranit, l-am ingrijit. Seara, parintii mei l-au dus in spatele blocului. Era vara, cald, nu voiau pisica, s-au gandit ca sigur il gaseste mama lui (erau multe pisici in cartier). A doua zi dimineata, pisoiul, cat era el de mic, a urcat scarile in bloc, pana la etajul 2 si a stat in fata usii, miorlaind. In ziua aia l-am dat cuiva, sa-l creasca, statea la casa, dar tot in cartier. Pisoiul a venit din nou la bloc, la usa. Intr-un final, dupa ce a fost mutat altundeva, n-a mai venit. Ideea e ca si pisicile isi stiu drumul spre casa tot dupa miros. A mea pisica, ma urmareste peste tot, daca as lasa usa apartamentului, m-ar urmari peste tot, ca un catel. dupa miros. Poate motanul cel necastrat a gasit o femela in calduri. Simt femelele si la cativa kilometri distanta. La 8 luni ar trebui deja sa-si doreasca femele. Zic asta pentru ca nu vreau sa ma gandesc la eventualitatea unui om rau care le-ar fi facut ceva pisoilor. -------------------- |
|
|
|
Jul 11 2011, 05:40 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 12-November 10 Membrul Nr.: 23,721 |
Pisicile se intorc cu siguranta acasa.Stiu o poveste adevarata despre un om care vroia sa dea pisica si a pus-o intr-un sac sa nu vada si a dus-o intr-o padure.In cateva zile s-a trezit cu pisica acasa
|
|
|
|
Jul 14 2011, 07:06 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 10-July 11 Membrul Nr.: 25,489 |
Pisicile se intorc cu siguranta acasa.Stiu o poveste adevarata despre un om care vroia sa dea pisica si a pus-o intr-un sac sa nu vada si a dus-o intr-o padure.In cateva zile s-a trezit cu pisica acasa Multumesc mult pentru incurajari. A trecut insa mult timp, sau cel putin asa vad eu aceste 3 spatamani, incat cred ca nu-i voi mai vedea niciodata. Ma doare cumplit sufletul. Mi-e teama ca tocmai ce este mai rau li s-a intamplat "multumita" oamenilor "buni". |
|
|
|
Jul 15 2011, 12:24 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 12-November 10 Membrul Nr.: 23,722 |
Multumesc mult pentru incurajari. A trecut insa mult timp, sau cel putin asa vad eu aceste 3 spatamani, incat cred ca nu-i voi mai vedea niciodata. Ma doare cumplit sufletul. Mi-e teama ca tocmai ce este mai rau li s-a intamplat "multumita" oamenilor "buni". Poate i-a luat cineva acasa!nu te gandi doar la rele... |
|
|
|
Jul 16 2011, 05:46 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
Jul 18 2011, 05:22 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 12 Inregistrat pe: 14-November 10 Membrul Nr.: 23,733 |
|
|
|
|
Aug 6 2011, 07:30 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 20 Inregistrat pe: 16-June 11 De la: sighisoara Membrul Nr.: 25,282 |
Dupa 4 zile la ora 3 dimineata a venit acasa plangand la usa. cand stapana a luat-o in brate, pisicuta era foarte fericita, torcea si o lingea pe maini pe stapana. Ce frumos, nu-i asa? |
|
|
|
Aug 6 2011, 11:56 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 20 Inregistrat pe: 16-June 11 De la: sighisoara Membrul Nr.: 25,282 |
Dupa 4 zile la ora 3 dimineata a venit acasa plangand la usa. cand stapana a luat-o in brate, pisicuta era foarte fericita, torcea si o lingea pe maini pe stapana. Ce frumos, nu-i asa? |
|
|
|
Aug 7 2011, 10:21 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 7-August 11 Membrul Nr.: 25,761 |
Dupa 4 zile la ora 3 dimineata a venit acasa plangand la usa. cand stapana a luat-o in brate, pisicuta era foarte fericita, torcea si o lingea pe maini pe stapana. Ce frumos, nu-i asa? Se ataseaza mult un animal de stapanul sau de aceea mi se pare un pacat sa iei un animalut si pe urma sa il dai in strada.Pisicile se intorc intotdeauna la stapanii lor |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:18 PM |