IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> miauna constant
ilinca10
mesaj Jan 4 2011, 01:00 AM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 1
Inregistrat pe: 4-January 11
Membrul Nr.: 23,902

am un motanel de aproape 3 luni.l-am luat la maxim o luna dintr-un subsol...dar asta nu are importanta
inca din prima seara de cand l-am adus acasa, de fiecare data cand s-a vazut singur in camera, mieuna..
miauna insistent pana vine cineva sau pana adoarme daca e lasat singur in camera.
initial am crezut ca e vulnerabil si va dura ceva pana se obisnuieste, dar asta continua zi de zi. st obligata sa il tin intr-o camera, stand intr-un apt cu chirie si colegi de apartament. iar ei mai au si un caine.
e foarte depedent de mine si nu stiu cum sa fac sa il scap de mieunatul asta excesiv. devine deranjant ca daca vin acasa si raman la o vorba cu colegii, iar motanelul ma aude, incepe sa miaune ca un isteric sa vin la el.
e adorabil, dar as vrea sa rezolv prob asta.
miauna si cand suna cineva la usa, ca are impresia ca st eu
va rog, as dori un sfat
mi s-a spus ca nu il bat destul sad.gif. eu nu cred in bataie pt (re)educare
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Jan 6 2011, 04:14 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

ilinca10: sa nu te pui sa bati pisoiul!
Sarmanul e traumatizat, e singur. Nu are fratiori, mamica si cauta sa inlocuiasca mama naturala cu o alta surogat. Si tu esti cea mai apropiata de el, deci esti mamica lui!

Unii pisoi sunt mai tacuti, altii sunt mai galagiosi. In principiu, nu te lasa manipulata de mieunaturile lui. Nu merge la el de fiecare data cand miauna ca nu vei mai avea pace cu el. Dimineata devreme cand incepe si miauna, lasa-l sa miaune ca daca vede ca nimeni nu-l baga in seama, se va culca. Daca ii dai atentie, va dori sa se joace si nu vei mai avea somn. Si asa va continua in fiecare dimineata.

Cel mai probabil pisoiul e curios de tot mediul, tot apartamentul si daca aude voci in afara usii, normal ca miauna sa iasa sa vada si el despre ce e vorba. nu uita ca pisicile sunt animale extrem de curioase.

Ce-ti recomand eu: lasa-i in camera bolurile cu mancare si apa si jucarii care atarna de clanta usii, de manerul ferestrei. Cand incepe si miauna obsesiv, arunca-i o jucarie. Striga-l, arata-i jucaria si apoi arunc-o de-a lungul camerei. Nu va rezista tentatiei si va fugi dupa jucarie.

Apoi, sunt tot felul de jucarii care-i stimuleaza spiritul de vanator si-l tin ocupat. Jucarii cu microcip, jucarii sisal, bilute cu clopotei inauntru. Stiu ca fac zgomot, dar in felul asta motanelul va avea o sursa de distractie si nu va mai mieuna atat de mult.

Obisnuieste-l cu gustari. Cand e cuminte si nu miauna, da-i o gustare.

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jan 11 2011, 12:27 PM
Trimis la #3

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Am postat întrebarea pe facebook (http://www.facebook.com/animalutul) şi câţiva prieteni au recomandat următoarele:
- Andreea Popescu: nu e vb de educatie, motanul e neintarcat. crede ca ea e mama lui...
- Erika Neumann: si eu cred ca micutzul este speriat...si crede ca ea este mama lui, am vazut pe forum niste sfaturi foarte bune
- Monique Smith: Daca nu este agresiv cainele si vor fi socializati corespunzator sa fie lasat pisoiul sa umble in toata casa.
sau sa ia inca un pisoi. Daca sunt 2 se vor juca impreuna si vor fi mai independenti smile.gif
- Mihaela Marin: am patit la fel cu un motanel la fel de mic, in primele zile dupa ce a fost recuperat. cred ca e psihologic, e expresia lipsei de siguranta. la noi s-a dres insa in cateva zile, dupa ce a fost hranit, spalat, si a primit un acoperis deasupra capului n-a mai plans. cred ca o sa treaca cu timpul, dar trebuie rabdare. sau si mai bine, intrebati un veterinar daca se poate face ceva mai mult. rabdare si afectiune as zice. si sa incerce sa nu il lase prea mult singur, cel putin o vreme.

Ilinca, aşteptăm veşti despre pisoiaş.

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:12 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale