IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Mancare din carne de pisici ..., se intampla in China
liliana
mesaj Mar 10 2009, 05:44 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Chinezii dau bani grei pentru a manca la o masă carne de pisică pregătită cum doar bucătarii chinezi ştiu să o facă. Afacerile cu pisici vii, comercializate pe la spatele autorităţilor, au înflorit în provincia Guangdong, una dintre cele mai dezvoltate provincii ale Chinei. S-a ajuns atât de departe încât comercianţii au ajuns să fure pisicile din curţile oamenilor pentru a avea ce vinde patronilor de restaurante.

Din carnea de pisică se prepară o delicatesă numită "Shui Zhu Hua Mao", adică pisică fiartă de vie. Bucătarul paralizează pisica şi o aruncă într-o oală unde fierbe apă înainte de a o jupui de vie. După care se taie în bucăţi şi se prepară o supă! ohmy.gif ohmy.gif

Pentru ei e o traditie dar pentru noi e un lucru ingrozitor! ohmy.gif

Detalii!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
crina
mesaj Mar 13 2009, 10:27 AM
Trimis la #2

Advanced Member

Postari: 38
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,818

Ingrozitor! Socant, cutremurator sa fiu in ton cu diaconescu si stirile Protv.
Iubesc atat de mult pisicoasele incat nu cred ca as fi in stare sa mananc carne de pisica! Si acum sufar dupa pisoiul meu de 8 ani pe care mi l-au otravit vecinii ... sad.gif

de fapt, de ce ne mai miram? oricum chinezii sunt multi si e clar ca nu mai au ce sa manance. li s-au lungit ochii si urechile de la atata orez . normal ca le trebuie carne. oare cand o sa manance carne de om aceeasi motivatie o sa gaseasca, "e carne, nu e cu nimic mai presus decat carnea de porc sau de vita"! sad.gif

+Quote Post
valentina
mesaj Mar 17 2009, 03:24 PM
Trimis la #3

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Animalutule, si eu sunt ingrozita dar trebuie sa accepti faptul ca unii oameni nu sunt ca noi. mentalitatile sunt diferite in functie de popor, cultura, grad de civilizatie, etc.

Imi pare rau ca le chinuie pe saracele pisicute. mai ales cand am citit cum se prepara mancarea din carne de pisica. Ingrozitor!
Macar de nu le-ar chinui!!!!

--------------------

+Quote Post
miau miau
mesaj Jul 12 2011, 02:14 PM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 12-November 10
Membrul Nr.: 23,721

protest.gif Cum naiba???E nesimtire!Aia nu au protectia animalelor?Cum li s-ar parea sa le aplicam si lor acelasi tratament? Mai bine nu citeam,m-am umplut de nervi!Saracele pisicute...

+Quote Post
Missy
mesaj Jul 13 2011, 02:20 PM
Trimis la #5

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 8-November 10
Membrul Nr.: 23,692

CITAT(miau miau @ Jul 12 2011, 02:14 PM) *
protest.gif Cum naiba???E nesimtire!Aia nu au protectia animalelor?Cum li s-ar parea sa le aplicam si lor acelasi tratament? Mai bine nu citeam,m-am umplut de nervi!Saracele pisicute...

Din pacate acelasi lucru se intampla si cu catelusii, care sunt mancati...Dar sa simta tot ce li se intampla e prea de tot.nu au suflet oamenii aia

+Quote Post
pisic
mesaj Jul 13 2011, 04:32 PM
Trimis la #6

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 5-January 11
Membrul Nr.: 23,908

E revoltator dar din pacate asta e realitatea...

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:09 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale