Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 10 2009, 05:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Din carnea de pisică se prepară o delicatesă numită "Shui Zhu Hua Mao", adică pisică fiartă de vie. Bucătarul paralizează pisica şi o aruncă într-o oală unde fierbe apă înainte de a o jupui de vie. După care se taie în bucăţi şi se prepară o supă! Pentru ei e o traditie dar pentru noi e un lucru ingrozitor! Detalii! -------------------- |
|
|
|
Mar 13 2009, 10:27 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
Ingrozitor! Socant, cutremurator sa fiu in ton cu diaconescu si stirile Protv.
Iubesc atat de mult pisicoasele incat nu cred ca as fi in stare sa mananc carne de pisica! Si acum sufar dupa pisoiul meu de 8 ani pe care mi l-au otravit vecinii ... de fapt, de ce ne mai miram? oricum chinezii sunt multi si e clar ca nu mai au ce sa manance. li s-au lungit ochii si urechile de la atata orez . normal ca le trebuie carne. oare cand o sa manance carne de om aceeasi motivatie o sa gaseasca, "e carne, nu e cu nimic mai presus decat carnea de porc sau de vita"! |
|
|
|
Mar 17 2009, 03:24 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Animalutule, si eu sunt ingrozita dar trebuie sa accepti faptul ca unii oameni nu sunt ca noi. mentalitatile sunt diferite in functie de popor, cultura, grad de civilizatie, etc.
Imi pare rau ca le chinuie pe saracele pisicute. mai ales cand am citit cum se prepara mancarea din carne de pisica. Ingrozitor! Macar de nu le-ar chinui!!!! -------------------- |
|
|
|
Jul 12 2011, 02:14 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 12-November 10 Membrul Nr.: 23,721 |
|
|
|
|
Jul 13 2011, 02:20 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 15 Inregistrat pe: 8-November 10 Membrul Nr.: 23,692 |
Din pacate acelasi lucru se intampla si cu catelusii, care sunt mancati...Dar sa simta tot ce li se intampla e prea de tot.nu au suflet oamenii aia |
|
|
|
Jul 13 2011, 04:32 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 15 Inregistrat pe: 5-January 11 Membrul Nr.: 23,908 |
E revoltator dar din pacate asta e realitatea...
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:09 PM |