Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 20 2010, 09:45 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
ce jucarii prefera pisicile voastre? ce jucarii nu suporta sub nici o forma? banuiesc ca toti stiti de siteul ICanHazCheesburgher.com, unde apareau poze haioase cu pisici si cu tot felul de replici la fel de haioase de genul "Not yourz!", "OMG, pink pony!", "I can haz vater?" etc. . Ei bine, a aparut cheezburgherul pentru pisici!! adica, pisicile au voie acum la cheezburgher! ![]() ![]() de aici: http://www.moderncat.net/2010/01/18/kitty-...as-cheezburger/ -------------------- |
|
|
|
Feb 6 2010, 06:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Putem vorbi si de Jocuri pentru pisici.
Am facut, mai demult, o lista cu doar cateva dintre jocurile pe care le poti juca alaturi de pisica ta: - cu balonase de sapun - cu laserul - cu bile de sticla. celebrele bilute pe care le foloseam si noi la joaca in copilarie. - cu soricei de plus - cu o sfoara de care legi o hartie - cu o punga tare, rupta, care face un zgomot puternic. Sau poti cumpara o jucarie cu microcip pentru pisici. Am inteles ca pisicile sunt innebunite dupa zgomotul soricelului -------------------- |
|
|
|
Dec 4 2010, 09:45 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 4-December 10 De la: Baia Sprie Membrul Nr.: 23,844 |
Buna!sunt noua in acest site...in legatura cu jucariile pentru pisicute...am si eu un motanel dar nu ii place sa se joace cu nimic...i-am dat gheme de lana...mingiute de cauciuc..nimic nu i-a placut...ce sa fac?
-------------------- A iubi un animal inseamna a avea o inima buna!Grigoriu Lavinia
|
|
|
|
Dec 6 2010, 01:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Buna!sunt noua in acest site...in legatura cu jucariile pentru pisicute...am si eu un motanel dar nu ii place sa se joace cu nimic...i-am dat gheme de lana...mingiute de cauciuc..nimic nu i-a placut...ce sa fac? Salutare Lavy, Incearca sa mototolesti o hartie in palma si asigura-te ca pisoiul iti vede mana cand aude zgomotul produs. Apoi starneste-i atentia prin a misca mana in stanga si-n dreapta, sa vezi daca-si misca privirea dupa mana ta. Apoi arunca hartia cat mai departe. Atentie, nu tine mana si hartia prea jos, unde te poate zgaria. Daca e prea tentat, sare la mana si daca nu te prinde bine, te zgarie. Atentie mare! La fel poti proceda cu o punga tare si care fosneste mult. Cele din carton sunt excelente, fac zgomot mai tare si de obicei starnesc atentia pisicilor. Daca nicio jucarie nu-i starneste atentia, poate ar trebui sa mergi la veterinar sa vezi daca nu are ceva. Letargia prelungita poate fi un simptom. De cat timp ai motanelul? Sa ne aduci vesti bune despre motanel -------------------- |
|
|
|
Apr 14 2011, 03:39 PM
Trimis la
|
|
Am ajuns la concluzia ca e mai rentabil sa-i cumpar jucarii doar o data la cateva luni, intrucat ii pot face pisicii mele o multime de jucarii.
Dopurile de plastic de la cutiile de lapte, capacele de la sticlele de bere, betisoarele de la bomboanele Chupa Chups, sunt cateva jucarii excelente pentru pisica mea. Sa nu mai spun de bucatelele de ardei rosu gras. E fascinata de ardeiul rosu. Daca ii arunc o bucatica mica pe jos, atata-l alearga si-l bate prin toata bucataria, de zici ca jucarie mai fascinanta n-a vazut vreodata. Ce jucarii improvizati pentru pisici? -------------------- |
|
|
|
Jul 12 2011, 02:02 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 12-November 10 Membrul Nr.: 23,721 |
Eu am ajuns la concluzia ca tot jucariile facute in casa le plac mai mult pisicutelor.De exemplu o bucata de staniol mototolita in forma unui ghem si pisica va innebuni si o va alerga prin toata casa.
|
|
|
|
Jul 20 2011, 01:15 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 44 Inregistrat pe: 30-December 10 De la: Str stadionului,comuna vadu-pasii,jud buzau Membrul Nr.: 23,896 |
Eu am ajuns la concluzia ca tot jucariile facute in casa le plac mai mult pisicutelor.De exemplu o bucata de staniol mototolita in forma unui ghem si pisica va innebuni si o va alerga prin toata casa. Ai dreptate si eu le fac singura jucariile pisicutelor mele. |
|
|
|
Jul 23 2011, 12:15 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 23-July 11 Membrul Nr.: 25,630 |
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:08 PM |