IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Hrana pentru pisici, mustacioasele voastre ce mananca?
MANKEY
mesaj Jun 23 2011, 01:23 PM
Trimis la #21

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 3
Inregistrat pe: 23-June 11
De la: codlea
Membrul Nr.: 25,349

[font="Lucida Console"]buna
si eu sant noua aici dar experta in m aterie de pisici
pt conjunctivita nu treb de cat sa o speli cu apa calduta
si hrana incearca de la simba
sant f bune si uscat wiskas sau frikis
daca mai ai si alte intrebari ........
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 28 2011, 11:40 PM
Trimis la #22

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

CITAT(Miuiu @ Jun 13 2011, 06:16 PM) *
Heiii.. sunt mai noua pe site de felul meu,si si in domeniul cu pisicutzele! love10.gif Are o luna si jumatate si cateva probleme: mi se pare ca are conjunctivita. In al doilea rand, i-am dat micutzului pana acum(il am de o saptamana) laptic, dai ii mai dadeam si putin ou,salam,iaurt..dar acum i-am dat Friskies Junior de la Purina si mi-a cam facut diaree. As vrea sa stiu ce sa-i dau pentru ochisor,dar si pentru diaree,si daca e ceva in neregula cu Friskies(din cate am auzit,parerile sunt impartite) Multumesc anticipat! smile.gif

Salut,
face diaree de la lapte. nu-i mai da friskies si whiskas! sunt mancaruri pline de conservanti si foarte slabute dpdv calitativ. pt conjunctivita iti recomand sa mergi la veterinar, el stie mai bine ce trebuie facut si daca e vorba de conjunctivita sau de altceva.

pentru un pui mic de pisica iti recomand sa-i cumperi hrana ceva mai buna decat whiskas, macar un cat chow. nici asta nu e cea mai buna, dar in orice caz e mai buna decat friskies. poti sa mai incerci proplan, tot de la purina, sau royal canin, doar ca asta e mai scumpa.

invata pisoiul de mic sa manance mai multa hrana uscata decat conserve la plic. hrana la plic are multi conservanti si multi coloranti care nu-s tocmai buni. si pe caldurile astea, incearca totusi sa-i dai hrana umeda mai rar si mai putina, cat mananca la o masa. ca mancarea asta la plic sau la conserva se strica repede si devine primejdioasa pt pui.

cum e puiul acum? ai vreo poza cu el? smile.gif

--------------------

+Quote Post
Gabi92
mesaj Aug 10 2011, 02:37 PM
Trimis la #23

Advanced Member

Postari: 50
Inregistrat pe: 27-June 11
De la: Romania
Membrul Nr.: 25,398

Buna. Eu ii dau pisoiasului meu Ratonu de toate sa manance, de la mancare facuta in casa pana la hrana uscata de pisici. Cel mai mult ii place hrana umeda la pliculet pentru pisicute. Incerc sa-i diversific meniul, asa ca i-am luat mancarica de la Whiskas, Kitty Kat, Gourmet. Ce se mai linge pe labute. Ati incercat mancarea pentru pisici de la Sheba, am auzit ca este buna?

+Quote Post
hashe86
mesaj Aug 10 2011, 11:17 PM
Trimis la #24

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 10-August 11
Membrul Nr.: 25,828

Mala, pisicuta mea de 3 luni mananca hrana uscata de la Leonardo (kitten). La o analiza atenta a etichetei e peste royal si hills zic eu. 80% proteina din carne bruta, nu tu subproduse din carne, oase, porc sau mai stiu eu. Nu folosesc porumb sau grau, are putini carbohidrati care se stie ca sunt nefolositori pisicilor. Trecand peste datele tehnice se simte excelent cu aceasta hrana, are mai multa energie decat pot indura eu, blana lucioasa si cacatei "faini".
O data pe zi primeste si hrana umeda la pliculet, din ce prind pe la magazine, in principiu de junior. in timp incerc sa ma stabilizez pe o marca anume ca sa nu ii cauzez vreo problema digestiva.

+Quote Post
valentina
mesaj Aug 12 2011, 10:52 AM
Trimis la #25

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

CITAT(hashe86 @ Aug 11 2011, 12:17 AM) *
Mala, pisicuta mea de 3 luni mananca hrana uscata de la Leonardo (kitten). La o analiza atenta a etichetei e peste royal si hills zic eu. 80% proteina din carne bruta, nu tu subproduse din carne, oase, porc sau mai stiu eu. Nu folosesc porumb sau grau, are putini carbohidrati care se stie ca sunt nefolositori pisicilor. Trecand peste datele tehnice se simte excelent cu aceasta hrana, are mai multa energie decat pot indura eu, blana lucioasa si cacatei "faini".
O data pe zi primeste si hrana umeda la pliculet, din ce prind pe la magazine, in principiu de junior. in timp incerc sa ma stabilizez pe o marca anume ca sa nu ii cauzez vreo problema digestiva.

Da, si eu am gasit Leonardo. Mi-a atras atentia treaba cu extracte din struguri albi. Interesant, mai ales ca ale mele pisici mananca struguri! smile.gif)

o singura problema am cu Leonardo: pute litiera de la mancarea asta, de nu poti sta in preajma! In rest, e ok, pisicile mele au o blana lucioasa, sunt sanatoase, nu se ingrasa, mananca hrana asta cu placere, dar asta cu mirosul ma omoara. Plus ca si hrana asta uscata are un miros mai puternic. Eu le pun mancarea intr-un bol la intrarea in casa si se simte mirosul pana-n camera.
Conservele umede Leonardo nu le mananca pisica mare, care-i mai mofturoasa de felul ei, dar motanelul baga-n el ca spartul. El oricum mananca orice e comestibil si are multa carne.

Apropo, nu te crampona sa-ti inveti pisica doar cu un singur tip de hrana, o singura marca. Nici tie nu ti-ar placea sa mananci toata ziua doar supa, ciorba sau doar pizza. Diversifica-i meniul saptamanal, imbina 2-3 tipuri de hrana.

--------------------

+Quote Post
hashe86
mesaj Aug 17 2011, 11:07 PM
Trimis la #26

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 10-August 11
Membrul Nr.: 25,828

Apai nu vreau sa o plictisesc, insa nici sa ii schimb prea des nu e bine. Oricum la kitten sunt putine sortimente, ii mai iau si leonardo de adult cand nu gasesc de pui, iar cel de adult are mai multe arome. Conservele de obicei sunt diferite asa ca se poate desfata si cu alte gusturi.

+Quote Post
lavyudr
mesaj Oct 13 2011, 02:20 PM
Trimis la #27

Member
**

Postari: 12
Inregistrat pe: 7-April 11
Membrul Nr.: 24,781

din ce am studiat si eu despre mancarea de pisica am ajuns la concluzia ca orijenul este cea mai buna ;contine 80%carne
http://www.petshop4you.ro/orijen-fresh-fish-cats-p-544.html
oricum,am inteles ca genul de mancare pedigree sau darling sint ff proste,n-au nici un pic de carne in ele

so motanul meu o manaca ff bine ca-i place pestele

si pentru rasfatul ei ii i-au applows
http://www.petshop4you.ro/applaws-natural-...lic-p-1211.html

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags

4 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (4 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 12:26 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale