IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Gustari pentru pisici, treats si snacks pentru pisici
liliana
mesaj Apr 14 2011, 03:36 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Cred ca titlul spune totul: ce gustari, snacksuri sau treats folosit pentru a va momi pisicile?

Eu am invatat pisica sa urce pe pat sau pe prevazul ferestrei daca-i spun "Sus" folosind gustari de la Sanabelle. Apoi ii mai dau ceva gustari, tot de la Sanabelle, pentru dintisori, sa nu-i miroasa atat de mult gura.

Insa cel mai mult adora pestii deshidratati si snacksurile cu peste si pui. Cele de la Vitacraft sau de la Sanal sunt excelente.
Evident ca mai recurgem si la gustari mai d-ale casei, cum s-ar zice. O bucatica de carne din supa nesarata si necondimentata, un os de porc pe care sa-l fugareasca prin balcon si sa-l roada cand are chef etc.

Pisicile voastre ce gustari prefera?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj May 4 2011, 02:37 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

ale mele, sa fiu complet sincera, prefera vrabiutele. nici porumbeii nu-i refuza, dar vrabiutele sunt preferatele lor. asa-si curata dintisorii cu penele lor, ceva de speriat!

ca sa pastrez tonul serios, eu nu le dau gustari decat foaaaarte rar. de obicei iarna, ca atunci stau mai mult prin casa si asa le momesc sa fac miscare prin camera si sa se dea jos de pe mobila. in rest, zburda pe afara ca nebunele si vaneaza vrabii. ieri am gasit 2 vrabii, cel putin cred ca erau 2, ca numai jumatati am gasit din ele, pe presul din fata casei, la usa care da inspre gradina. mitele mele stateau frumos langa mortaciuni si miorlaiau, sa le dau de mancare. isi frecau capul de mine, fericite ca in sfarsit am iesit din camera sa vad ce minune mi-au adus. smile.gif)
na, iti dai seama ca avand vrabii la dispozitie, gustarile nu prind la ele acum....

--------------------

+Quote Post
ralu
mesaj Jul 23 2011, 12:12 PM
Trimis la #3

Member
**

Postari: 11
Inregistrat pe: 23-July 11
Membrul Nr.: 25,630

CITAT(valentina @ May 4 2011, 01:37 PM) *
ale mele, sa fiu complet sincera, prefera vrabiutele. nici porumbeii nu-i refuza, dar vrabiutele sunt preferatele lor. asa-si curata dintisorii cu penele lor, ceva de speriat!

ca sa pastrez tonul serios, eu nu le dau gustari decat foaaaarte rar. de obicei iarna, ca atunci stau mai mult prin casa si asa le momesc sa fac miscare prin camera si sa se dea jos de pe mobila. in rest, zburda pe afara ca nebunele si vaneaza vrabii. ieri am gasit 2 vrabii, cel putin cred ca erau 2, ca numai jumatati am gasit din ele, pe presul din fata casei, la usa care da inspre gradina. mitele mele stateau frumos langa mortaciuni si miorlaiau, sa le dau de mancare. isi frecau capul de mine, fericite ca in sfarsit am iesit din camera sa vad ce minune mi-au adus. smile.gif)
na, iti dai seama ca avand vrabii la dispozitie, gustarile nu prind la ele acum....

Ar manca si a mea vrabiute,cu asa o pofta se uita la ele de la geam,dar n-am ce sa ii fac.E pisica de apartament si mi-e frica sa ii dau drumul pe afara...cine stie ce i se poate intampla

+Quote Post
roxy
mesaj Jul 29 2011, 03:19 PM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 15-November 10
Membrul Nr.: 23,748

CITAT(liliana @ Apr 14 2011, 04:36 PM) *
Cred ca titlul spune totul: ce gustari, snacksuri sau treats folosit pentru a va momi pisicile?

Eu am invatat pisica sa urce pe pat sau pe prevazul ferestrei daca-i spun "Sus" folosind gustari de la Sanabelle. Apoi ii mai dau ceva gustari, tot de la Sanabelle, pentru dintisori, sa nu-i miroasa atat de mult gura.

Insa cel mai mult adora pestii deshidratati si snacksurile cu peste si pui. Cele de la Vitacraft sau de la Sanal sunt excelente.
Evident ca mai recurgem si la gustari mai d-ale casei, cum s-ar zice. O bucatica de carne din supa nesarata si necondimentata, un os de porc pe care sa-l fugareasca prin balcon si sa-l roada cand are chef etc.

Pisicile voastre ce gustari prefera?

Si pisoiul meu adora pestisorii deshidratati.Oare ce or avea in ei de innebuneste asa cand ii vede?Nu te mai intelegi cu el ce miauna smile.gif))))

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:06 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale