Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 22 2011, 12:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 29 Inregistrat pe: 2-February 11 Membrul Nr.: 24,125 |
1:un utilizator pune o poza cu o rasa de pisici 2:un alt utilizator raspunde ce rasa crede ca este cainele din poza 3:utilizatorul care a pus poza spune da daca este corect sau nu da este incorect 4:daca nu se ghiceste rasa in 24 de ore utilizatorul care a pus poza pune alta poza si tot asa -------------------- Cu cat ii cunosc mai mult pe oameni...cu atat mai mult iubesc cainii!
|
|
|
|
Feb 22 2011, 12:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 29 Inregistrat pe: 2-February 11 Membrul Nr.: 24,125 |
Incep eu:Aceasta pisica draguta este unica prin faptul ca are niste picioare extrem de scurte. Prima oara aceasta rasa de pisici a aparut in anii 1940, dar in timpul razboiului au disparut. Au reaparut undeva in anii 1980. De remarcat la aceasta rasa de pisici este faptul ca in ciuda picioarelor sale scurte poate sa faca tot ce poate face o pisica normala.
CE rasa este??
Fisiere Atasate
-------------------- Cu cat ii cunosc mai mult pe oameni...cu atat mai mult iubesc cainii!
|
|
|
|
Mar 5 2011, 02:20 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 30-November 10 Membrul Nr.: 23,835 |
Nu stiu dar e dragalas
-------------------- Produse de slabit rapid pentru o viata sanatosa.
|
|
|
|
Mar 14 2011, 11:05 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Incep eu:Aceasta pisica draguta este unica prin faptul ca are niste picioare extrem de scurte. Prima oara aceasta rasa de pisici a aparut in anii 1940, dar in timpul razboiului au disparut. Au reaparut undeva in anii 1980. De remarcat la aceasta rasa de pisici este faptul ca in ciuda picioarelor sale scurte poate sa faca tot ce poate face o pisica normala. CE rasa este?? Sa fie Munchkin? -------------------- |
|
|
|
Jul 20 2011, 01:12 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 44 Inregistrat pe: 30-December 10 De la: Str stadionului,comuna vadu-pasii,jud buzau Membrul Nr.: 23,896 |
Foarte dragutza pisica dar nu imi pot da seama ce rasa poate fi.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:04 PM |