IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Felina mea, Ce rasa este?
anothergxg
mesaj Nov 13 2010, 10:12 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 1
Inregistrat pe: 13-November 10
Membrul Nr.: 23,730

Salutare,

De curand sunt proaspat posesor de pisica. Inca nu am ajuns la doctor cu ea, dar poate ma ajutati voi sa aflu ce rasa este.

La capitolul hrana mananca exclusiv hrana uscata (de pisici adulte); ar trebui ca pe langa hrana uscata sa-i mai dau si alt tip de mancare?
Orice alte sugestii/indicatii sunt bine-venite.

Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Nov 15 2010, 03:06 PM
Trimis la #2

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Bine ai venit, anothergxg!

Hmm, e tare drăgălaşă micuţa ta, bag de seamă că e cu părul semi-lung sau lung. E încă micuţă, nu crezi că te grăbeşti cu hrana uscată pentru adulţi? Nu pare să aibă mai mult de 3-4 luni.

Îţi spun ce îi dau eu pisicii mele de 3 luni: hrană uscată (Cat Chow, chiar dacă nu e cea mai bună, cu asta am dezvăţat-o de Whiskas umed la plic!), apoi am trecut pe Leonardo, îi mai dau Royal Canin, Hills şi acum i-am cumpărat Schesir hrană uscată iar în urmă cu o săptămână i-am dat o conservă. Numai că voi renunţa la conserve în curând şi-i voi da doar ficat sau pipote fierte, date prin blender şi amestecate cu puţin ulei de măsline.

I-am mai luat şi câteva boabe de Friskies pentru pisicile de apartament, dar nu prea îi plac.

Veterinarul m-a sfătuit să-i dau şi fructe, să se joace şi să le ronţăie în joacă, dar nu prea o tentează altceva decât cojile de portocale cu care se joacă ore-n şir.

--------------------

+Quote Post
Mio
mesaj Jun 26 2011, 03:26 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 8
Inregistrat pe: 26-June 11
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 25,391

@ anothergxg...

Este tare scumpa pisicuta, sa va traiasca si sa va bucurati impreuna!
Iti recomand sa alternezi hrana uscata cu cea umeda si cu ceva preparate gatite in casa. Ca hrana umeda ii poti da de la Purina - gourmet gold cu carne de vita si pui in sos.

+Quote Post
Sanziana19
mesaj May 14 2012, 12:29 PM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 13
Inregistrat pe: 2-May 12
Membrul Nr.: 27,607

Pai... eu cred ca e persana. Nu cred ca e prea repede pentru mancarea uscata dry.gif . Si crescatorii buni si experimentati le dau pisicilor pana la varsta de 3 luni si mancare uscata.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:03 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale