Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 13 2011, 08:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 13-August 11 Membrul Nr.: 25,861 |
|
|
|
|
Aug 16 2011, 11:07 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Stai ca n-am inteles. se incapataneaza sa nu iasa afara sau sa intre? Daca nu vrea sa iasa, lasa-l ca poate s-a linistit. Pisicilor nu le place sa fie prinse de ceafa.
Poate nu-i mai place afara pentru ca sunt motani de la care si-a luat prea multa bataie si s-a saturat. Am avut o vecina la bloc care avea o pisica atat de speriata de ideea de a pleca afara din casa incat atunci cand vecina se apropia de usa de la intrare, pisica fugea in dormitor sub pat si nu iesea pana cand nu auzea ca e inchisa usa de la apartament. -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2011, 06:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 13-August 11 Membrul Nr.: 25,861 |
N-are nicio problema si tocmai ca vrea sa iasa, sta la usa si miauna usor, numai ca mai are el placerea asta sa stea la fereastra sa se uite afara sau sa zaca pe-acolo. Seara il mai las, mai ies sa vad ce face si il conduc cam dupa jumate de ora. Asa e el, incapatanat, nu-i prea place sa fie deranjat daca de exemplu vrea sa stea in pat sau pe scaunul meu de la birou, nu pot sa-l fac sa inteleaga ca n-are voie sa se catere si sa intre pe unde are chef.
|
|
|
|
Aug 20 2011, 11:28 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Aug 23 2011, 11:09 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Hmmm, ai instalat un sisal pentru motan? Pisicile mele mai aveau prostul obicei de a zgaria canapeaua, dar de cand le-am luat sisal si l-am instalat langa culcusul lor, acolo-si ascut gherutele.
Daca nu functioneaza treaba cu sisalul, foloseste un spray cu apa. De multe ori e de-ajuns sa auda zgomotul sprayului sau sa vada sticluta, ca o iau la fuga. Cel putin asa fac ale mele. Si, foarte important, da-i mai multa atentie. Pune-l sa fugareasca jucariile, lasa-i multe jucarii insirate prin camera si din cand in cand, arunca-i-le. Striga-l, arata-i jucaria si arunca-i-o in directia opusa canapelei. Din cand in cand il poti recompensa pentru actiunile pozitive. Asa am dezvatat eu motanelul de a fi agresiv cu noi. Cand statea la mangaiat, ii dadeam o gustare, o recompensa mica. -------------------- |
|
|
|
Aug 23 2011, 08:10 PM
Trimis la
|
|
Nu, a stiut de la bun inceput trebuie sa si le ascuta afara, zgarie prin casa doar ca sa protesteze. Evit folosirea apei ca sa nu se agite mai tare. Nu prea vrea sa se joace prin casa, pe scara are uneori chef sa se joace cu maslinele naturale (prefera sa manance maslinele negre) si asa il duc jos, i le fur, le arunc. E alintat si se poarta delicat daca totul e-n regula, are doar mandria asta sa faca ce vrea el.
|
|
|
|
Dec 4 2011, 06:33 PM
Trimis la
|
|
S-a cumintit pana la urma, asa-i cu tulburarile comportamentale pisicesti, sunt temporare.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:01 PM |