IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum invat pisica sa nu mai zgarie, atunci cand framanta sau se joaca
liliana
mesaj Feb 4 2011, 05:39 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Cum invatam pisica sa nu mai zgarie atunci cand face masaj sau cand se joaca?

Eu am procedat destul de simplu: nu ne jucam cu mainile cu ea, o lasam sa vina la noi cand vrea sa fie mangaiata (numai ce ma trezesc cu ea in brate, torcand linistita si mieunand duios, semn ca e vremea sa o gadil putin) si i-am cumparat si improvizat multe-multe jucarii.
De la capace de pet-uri, la hartii mototolite, de la bilute cu clopotei, la jucarii sisal, cutii si un plici din plastic impotriva mustelor, toate sunt fascinante pentru ea.
Asa am reusit sa evitam o multime de zgarieturi. Cand nu mai vrea sa fie mangaiata, o ia la fuga prin casa, fara sa ne zgarie.

In privinta gherutelor pe care le scoate cand framanta, am rezolvat si treaba asta destul de simplu: cand statea in bratele mele, ii luam o labuta in palma si-o lasam sa framante in continuare. Apoi, din cand in cand ii spuneam "Au!", semn ca doare si-si retragea gherutele. In ultima vreme cand imi face masaj, nu mai scoate atat de mult ghearele.

Simplu, nu?

Voi cum ati procedat?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Sanziana19
mesaj May 14 2012, 12:17 PM
Trimis la #2

Member
**

Grup: Animalutul
Postari: 13
Inregistrat pe: 2-May 12
Membrul Nr.: 27,607

Da, exact ! Este bine sa ii tai gherutele... E mai usor si pt. ea (daca e pisica de apartament).

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 04:00 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale