Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 4 2011, 05:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Eu am procedat destul de simplu: nu ne jucam cu mainile cu ea, o lasam sa vina la noi cand vrea sa fie mangaiata (numai ce ma trezesc cu ea in brate, torcand linistita si mieunand duios, semn ca e vremea sa o gadil putin) si i-am cumparat si improvizat multe-multe jucarii. De la capace de pet-uri, la hartii mototolite, de la bilute cu clopotei, la jucarii sisal, cutii si un plici din plastic impotriva mustelor, toate sunt fascinante pentru ea. Asa am reusit sa evitam o multime de zgarieturi. Cand nu mai vrea sa fie mangaiata, o ia la fuga prin casa, fara sa ne zgarie. In privinta gherutelor pe care le scoate cand framanta, am rezolvat si treaba asta destul de simplu: cand statea in bratele mele, ii luam o labuta in palma si-o lasam sa framante in continuare. Apoi, din cand in cand ii spuneam "Au!", semn ca doare si-si retragea gherutele. In ultima vreme cand imi face masaj, nu mai scoate atat de mult ghearele. Simplu, nu? Voi cum ati procedat? -------------------- |
|
|
|
May 14 2012, 12:17 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 13 Inregistrat pe: 2-May 12 Membrul Nr.: 27,607 |
Da, exact ! Este bine sa ii tai gherutele... E mai usor si pt. ea (daca e pisica de apartament).
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 04:00 PM |