IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum invat pisica sa accepte o litiera noua, schimbarea litierei vechi cu una noua
liliana
mesaj Apr 14 2011, 03:49 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Intrucat pisica mea a crescut destul de mult si scormoneste din ce in ce mai mult si mai puternic in litiera, am decis sa-i schimb vechea ladita de plastic. Asa ca am cumparat una mai mare, mai inalta si acoperita. Deja ma saturasem sa curat in fiecare zi, de 2-3 ori, locul de sub litiera, intrucat arunca afara asternutul si strangea covorasul din baie ghemotoc langa cutie.

Cum am invatat-o cu noua litiera? Dupa ce-am cumparat-o, am spalat-o cu aceeasi solutie cu care spal de obicei litiera pisicii, folosind tot apa fierbinte, pentru a incalzi plasticul. Am lasat cutia noua pe jos, lasand pisica s-o inspecteze, pentru a vedea ca nu e vreun pericol. Micuta mea se sperie usor de zgomotele puternice sau de mirosurile tari pe care nu le poate identifica. Dupa ce-a inspectat indeajuns de mult cutia, timp in care am mangaiat-o usor pe cap si i-am vorbit calm, am inchis usa la baie si am facut schimbul cu cealalta cutie.

Am pus asternutul din vechea litiera in cea noua si-am lasat pisica sa revina in baie. Cand curat litiera, intotdeauna am grija ca pisica sa nu fie prin preajma, intrucat daca vede ca umblu la litiera ei, numai de-al naibii face pipi in chiuveta.

N-a fost nevoie de multa treaba. I-am aratat unde e nisipul ei, pe unde se intra, iar micuta mea a inteles ca tocmai a trecut de la toaleta din fundul curtii, la ditamai toaleta de aur din palatul imparatului smile.gif)

De ce am ales o litiera acoperita? Pentru ca pisica scormoneste puternic in litiera si arunca pe jos asternutul. Si pentru ca in felul acesta va avea mai mult spatiu in cutie, se va putea intoarce si scormoni dupa bunu-i plac.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj May 4 2011, 02:32 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Bun de stiut! de cand i-ai schimbat litiera n-a facut pe nicaieri prin casa?

tare asta cu
CITAT
tocmai a trecut de la toaleta din fundul curtii, la ditamai toaleta de aur din palatul imparatului
smile.gif))))
laugh.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj May 4 2011, 07:59 PM
Trimis la #3

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Surprinzător, chiar şi pentru mine, nu, n-a făcut pe nicăieri! smile.gif) doar miorlăie în disperare când litiera nu e curată...

--------------------

+Quote Post
Missy
mesaj Jul 13 2011, 02:22 PM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 8-November 10
Membrul Nr.: 23,692

Da, nu am crezut ca pot fi asa de sclifosite pisicile smile.gif) daca are un strop in litiera nu se mai atinge de ea.Trebuie sa fie perfect curata biggrin.gif

+Quote Post
valentina
mesaj Aug 10 2011, 11:26 AM
Trimis la #5

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

De asta ma bucur ca ale mele pisici stau in curte si n-au nevoie sa le schimb litiera. Au rumegus si e ok. din cand in cand mai pun rumegus proaspat si n-au treaba.

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 03:56 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale