IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Ce nazdravanii a mai facut pisica ta?, prostioare facute de pisici
liliana
mesaj Jan 26 2011, 03:46 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Titlul subiectului cred ca spune totul: Ce nazdravanii a mai facut pisica ta?

Micuta mea adora sa sara pe pereti. Unde nu sunt tablouri sau becuri. Pur si simplu sare pe peretii goi. Si imbratiseaza colturile peretilor.

Sau miauna langa dulap, curioasa fiind de ceea ce e inauntru. Pana nu-i deschid usa sau pana nu vin sa ne jucam, nu tace.

Apoi, uneori se bate cu apa din bolul cu apa de baut. Vine-n fuga, se uita in bol si jap-jap, da doua labute apei. Apoi se mira ca are labuta uda si-o ia la fuga inapoi in camera smile.gif)

E insa extrem de draguta cand ne pandeste si ne vaneaza. Se apropie tiptil si sare pe noi (fara sa muste sau sa scoatea gherutele), apoi o ia la fuga. Ca si cum s-ar juca leapsa cu noi, oamenii. Un fel de "tag, you're it"! smile.gif) Dupa care, daca vede ca nu reactionam, iarasi se pune sa pandeasca si din nou sare.

Ii mai place sa se joace cu pestii deshidratati care-s un fel de gustari. Ii alearga prin toata casa, ii baga prin apa, praf, par, prin toate colturile unde nu ajung intotdeauna cu aspiratorul, si dupa ce-i "pipereaza" bine, ii mananca. Dar niciodata nu-i mananca imediat cand ii dau pestisorii. Ah, da, si ramane indiferenta la ei daca nu-i arunc prin camera. Daca tin pestisorul in mana si o chem, vine, il miroase si apoi pleaca in alta parte, scuturandu-si labutele. Insa daca-l arunc in directia ei, e cea mai fericita!

Ah, da, si sa nu uit de prima data cand am uitat capacul ridicat la toaleta si pisica a cazut efectiv in toaleta! Saracuta, era toata uda pe labute si pe burtica si speriata, stia ca a facut ceva gresit. Cand m-a vazut venind, s-a facut mica si a stat cuminte s-o spal. Mi-era frica sa nu se linga, avand in vedere ca dezinfectasem toaleta cu vreo ora mai devreme.

Pisica ta ce nazdravanii mai face?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
miau miau
mesaj Jul 12 2011, 02:04 PM
Trimis la #2

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 12-November 10
Membrul Nr.: 23,721

Pisica mea adora sa faca lucruri care ma enerveaza pentru a fi sigura ca o bag in seama.De exemplu ii place sa dea pe jos rujurile de pe masa sau sa mestece pungi sau plastice atunci cand dorm.Oricum e draguta tocmai prin felul ei nebun de a fi!:D

+Quote Post
pisic
mesaj Jul 13 2011, 04:42 PM
Trimis la #3

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 5-January 11
Membrul Nr.: 23,908

CITAT(miau miau @ Jul 12 2011, 02:04 PM) *
Pisica mea adora sa faca lucruri care ma enerveaza pentru a fi sigura ca o bag in seama.De exemplu ii place sa dea pe jos rujurile de pe masa sau sa mestece pungi sau plastice atunci cand dorm.Oricum e draguta tocmai prin felul ei nebun de a fi!:D

Cam asa face si motanul meu smile.gif)

+Quote Post
Missy
mesaj Jul 19 2011, 01:00 PM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 8-November 10
Membrul Nr.: 23,692

A mea se baga prin geamantane, pungi.Risti sa pleci cu ea fara sa iti dai seama smile.gif)

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 03:53 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale