IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Bucuresti - avem nebuni sau macelari reprofilati ...
Avia
mesaj Jul 14 2010, 03:16 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 1
Inregistrat pe: 14-July 10
Membrul Nr.: 23,368

Imi cer dintr-un inceput scuze daca am gresit locul de postare al subiectului care de fapt este o relatare a unei inatamplari care m-a lasat "interzisa"

Locuiesc in cartierul Balta Alba din Bucuresti, cu multe spatii verzi , cu tone de maidanezi si cu citeva pisicute, arici si ratuste care au ocupat acele cateva spatii verzi refuzate de vecinii lor, cateii.

Situatia e grava si atat de neclara incat nu stiu la cine sa apelez si nici exact ce sa reclam.
Pe aceasta cale va intreb pe voi, prieteni cu micile feline delicioase, daca ati observat aceeasi problema si daca stiti mai multe despre ea.

In curticica scarii blocului in care locuiesc s-au adunat o familie intreaga de pisicute, care au facut si pui, frumosi foc, asemanatori cu cel trigrat din reclama cu Whiskas... Pisicuta mea ii observa fericita de la balcon, ba chiar am dus-o jos sa se joace cu ele (nu va spun ce comedie a iesit - dar deh, am dus-o si noi la joaca - sa nu zica ca i-am interzis sa "iasa din casa" smile.gif )

Cu prietenele noastre am petrecut mai mult de o luna, cateii de la scarile vecine le lasau in pace atata timp cat erau la noi in spatiu verde, oamenii le admirau si deja erau cunoscute in cartier si fericite pana intr-o noapte - acum o saptamana si cateva zile...
can undeva pe la ora 2am am auzit in ecoul dintre blocuri repetate si apasate "pis, pis-uri", mult prea multe, mult prea repetete incat m-au trezit din somn, m-am uitat pe geam, am vazut o femeie, pe intuneric ca singur punct de reper era un batic legat in crestetul capului invers decat normal, care chema de zor pe alee pisicile...

Am facut o tura de casa sa verific pisicuta mea, sa vad ca e ok, cand m-am intors in dormitor deja era liniste si ... dimineata NU MAI AVEM pisicutele. Niciuna!!
Am crezut ca s-au ascuns de ploi, am tot sperat ca se intorc, nimic. E clar ca tanti le-a luat erau blande si veneau la oameni, ca noi toti le ingrijeam...

Am sperat totusi ca s-au mutat dar ... duminica noaptea pe la 1.30 am s-a repetat faza ... acelasi pis - pis apasat si din pacate m-am ridicat din pat cu cateva secunde mai tarziu sa identific daca era aceeasi femeie.

Rezultatul nu mai avem pisicute, NICIUNA. De catei nu s-a atins, doar de pisici.

Am intrebat si eu prietenii, am inteles ca pentru blana exclus sa le ia dar le pot vinde sau minca sad.gif(
Stiu ca au ajuns oameniiii disperati dar chiar sa vaneze in mijlocul Bucurestiului intr-un cartier cat de cat linistit si curatel pisici - deja e prea de tot.

Mi-e dor de prietenele noastre si mi se zbarleste parul cand ma gandesc ca ghemotoacele acelea frumoase si nostime si cuminti sunt mai nou o noua industrie de carne si de facut bani in acesta tara sad.gif(

Aveti grija daca aveti pisici plimbarete - se pare ca avem "macelari de pisici in libertate" !! sad.gif(

Go to the top of the page

+Quote Post
pisic
mesaj Jul 13 2011, 04:36 PM
Trimis la #2

Member
**

Grup: Animalutul
Postari: 15
Inregistrat pe: 5-January 11
Membrul Nr.: 23,908

Mie nu imi vine sa cred asa ceva!Am auzit de oameni rai care otravesc cainii de la blocul lor ca sa nu ii muste sau sa nu ii deranjeze noaptea...dar sa omori pisici pentru blana sau carne mi s-ar parea aiurea rau..pai la noi in tara cine ar cumpara asa ceva?

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 03:51 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale