IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Devon Rex, pisicile spiridus
liliana
mesaj May 7 2009, 01:00 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Pisicile Devon Rex se caracterizează printr-o structură compactă şi musculoasă a corpului, părul mic şi ochii expresivi. Ceea ce atrage atenţia în mod special la aceste pisici sunt urechile mari şi aţintite. Ca şi cum ar fi atente la toate sunetele care se produc în orice colţ al lumii. Sunt foarte drăgăstoase şi jucăuşe. O pisică Devon Rex în viaţa ta va reuşi cu siguranţă să menţină o atmosferă relaxată în casă.

Daca doresti si tu o astfel de pisica, te rugam sa intri pe siteul crescatoriei: www.devonrex.ro

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj May 7 2009, 03:56 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 779
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

oare raman cu ochii albastri dupa ce cresc? smile.gif

--------------------

+Quote Post
little_devon
mesaj May 8 2009, 10:56 AM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 8
Inregistrat pe: 8-May 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 19,627

Devonii au toate culorile pisicesti posibile, deci pot avea si ochii albastrii (cum are de exemplu masculul nosru, Cimon) dar gena e recesiva, deci e nevoie de ea in dublu exemplar dry.gif . In primele doua poze postate de Lilisor, sunt fetele din primul nostru cuib, ele au mostenit aceasta gena, dar doar din partea unuia din parinti, iar acum au ochii de culoarea mierii.
Sper ca la urmatorul cuib sa avem macar un puiut care sa mosteneasca ambii parinti si sa fie cu ochi albastri... wub.gif

--------------------
Sclava supusa a primei dinastii Devon Rex din Romania

Piquete Zina - Prima felisa Devon Rex din RO

+Quote Post
june
mesaj May 14 2009, 09:24 AM
Trimis la #4

Admin

Grup: Root Admin
Postari: 523
Membrul Nr.: 14,943

vai da frumos e puiutul. superb. adultul are urechile un pic cam mari.

--------------------
I'm hard to get Jack. All you have to do is asq

+Quote Post
liliana
mesaj May 14 2009, 09:30 AM
Trimis la #5

Admin

Pai, de aici si denumirea de "Pisicile spiridus". Avand in vedere alergia mea la parul de pisica si posibila alergie a logodnicului meu, noi nu putem tine o pisica in casa. Insa, citind mai multe despre Devon Rex, ma cam bate gandul sa incerc. Dar momentan mai asteptam, cel putin pana ne mutam intr-o casa mai spatioasa.

Ii invidiez pe toti prietenii mei care au un animal de companie si care mereu imi povestesc de nazbatiile lor, cat de bine se sim si relaxati. Uf...

--------------------

+Quote Post
little_devon
mesaj May 15 2009, 12:47 PM
Trimis la #6

Newbie
*

Adela, dupa cum a spus si Lilisor, tocmai urechile "un pic cam mari" sunt specifice rasei - asta si blana carliontata, bineinteles. Nu stiu ce sa zic, fie nu am eu talent la fotografiat, fie sunt ele mai nefotogenice, insa in realitatea datorita urechilor arata exact ca niste spiridusi.
Lilisor, cum de ati reusit sa fiti amandoi alergici biggrin.gif ? Ar fi interesat de vazut cum v-ati simti in preajma Devonilor, pentru ca eu am atras mereu atentia ca nu sunt pisici non-alergenice, ci pisici hipo-alergenice... deeeci depinde de la persoana la persoana. Oricum, in ideea ca ati vrea la un momentdat un Devon, o casa spatioasa e mai mult decat binevenita, pentru ca sunt pisicute extrem de active si jucause.

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj May 16 2009, 04:41 PM
Trimis la #7

Admin

Little Devon: chiar nu stiu cum de ne-am ales amandoi cu alergii biggrin.gif Dar amandoi ne dorim tare mult o pisica sau un caine, daca vom avea vreodata casa noastra, cu o gradina mare, am vrea chiar 2 pisici si 2 caini biggrin.gif deh, vise ...

--------------------

+Quote Post
little_devon
mesaj May 18 2009, 10:52 AM
Trimis la #8

Newbie
*

rolleyes.gif Cunosc genul asta de vise....
Cred ca orice iubitor de animale isi doreste celebra "casa cu gradina mare" wink.gif . Eu una acum incerc sa o conving pe bunica mea sa construim un tarc in curte, pentru ca macar in weekend sa scot matele la aer. Dar deocamdata, ca sa te citez "deh, vise..."

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 19 2009, 11:42 PM
Trimis la #9

miau-miau

e super sa ai o gradina pentru pisicoase. ale mele sunt tare fericite biggrin.gif si eu la fel, ca doara nu-mi miorlaie mereu in casa tongue.gif
au ora lor de papica, stiu cand trebuie sa se linguseasca pe langa mine, in rest, le las in pace. oricum cand imi aud vocea prin curte, tusti la mine smile.gif)
asa de haioase sunt, mai ales motanelul, Patrocle. zici ca se sfarseste lumea daca nu ajunge el primul la mine smile.gif)

Ce-ti mai fac mustacioasele, Little Devon? smile.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 22 2009, 11:31 AM
Trimis la #10

Admin

Patrocle al tau nu pleaca dupa pisicoase? Sau n-a ajuns inca la varsta aceea? Pisicul bunicii mele pleca dimineata, dupa ce-si lua prima portie de lapte proaspat muls, si revenea seara, dupa ce ajungeau vacile acasa.
Stia ca trebuie sa stea la usa grajdului si sa miorlaie frumos ca sa primeasca lapte. Si mai stia ca bataia de seara cu patrupedul casei, Tarzan, e sfanta. Nu era seara sa nu se bata! De obicei se bateau fie pentru laptele de vaca, fie pentru cine ajungea primul la oasele lasate pe marginea verandei.

Era un motan foarte bataios! biggrin.gif numai eu stiu cate zgarieturi am primit de la el.

--------------------

+Quote Post
little_devon
mesaj Jun 30 2009, 10:02 PM
Trimis la #11

Newbie
*

Din pacate gradina pisiceasca ramane pentru mine doar la stadiul de vis...cel putin deocamdata. Imi pare tare rau si ca nu i-am mai scos pe afara, in lesa... Cimon e mort dupa plimbarile astea, mai ales daca mergem si pe malul vre-unei ape. Merge in fata noastra exact ca un caine, de se uita oamenii crucis la noi blink.gif
Eh, dar eu m-am lamurit de mult ca astea nu-s pisici normale (la cap) si nici ca as vrea sa fie altfel.
Lilisor, sa sti ca pentru lapte proaspat muls as sta si eu cuminte la usa grajdului si as mieuna tare frumos cat.gif ... crezi ca ar merge?

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj Jul 1 2009, 10:46 AM
Trimis la #12

miau-miau

hei, Little Devon, te-ai intors. am crezut ca te-am speriat sad.gif

Patrocle inca nu l-am vazut sa o ia la goana dupa pisicoase, dar asta nu inseamna ca nu s-a jucat cu vreuna laughing6.gif icon_bounce.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 8th February 2012 - 12:31 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale