Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 7 2009, 01:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Daca doresti si tu o astfel de pisica, te rugam sa intri pe siteul crescatoriei: www.devonrex.ro ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 03:56 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
oare raman cu ochii albastri dupa ce cresc?
-------------------- |
|
|
|
May 8 2009, 10:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 8-May 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 19,627 |
Devonii au toate culorile pisicesti posibile, deci pot avea si ochii albastrii (cum are de exemplu masculul nosru, Cimon) dar gena e recesiva, deci e nevoie de ea in dublu exemplar
Sper ca la urmatorul cuib sa avem macar un puiut care sa mosteneasca ambii parinti si sa fie cu ochi albastri... -------------------- Sclava supusa a primei dinastii Devon Rex din Romania
Piquete Zina - Prima felisa Devon Rex din RO |
|
|
|
May 14 2009, 09:24 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 14 2009, 09:30 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Pai, de aici si denumirea de "Pisicile spiridus". Avand in vedere alergia mea la parul de pisica si posibila alergie a logodnicului meu, noi nu putem tine o pisica in casa. Insa, citind mai multe despre Devon Rex, ma cam bate gandul sa incerc. Dar momentan mai asteptam, cel putin pana ne mutam intr-o casa mai spatioasa.
Ii invidiez pe toti prietenii mei care au un animal de companie si care mereu imi povestesc de nazbatiile lor, cat de bine se sim si relaxati. Uf... -------------------- |
|
|
|
May 15 2009, 12:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 8-May 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 19,627 |
Adela, dupa cum a spus si Lilisor, tocmai urechile "un pic cam mari" sunt specifice rasei - asta si blana carliontata, bineinteles. Nu stiu ce sa zic, fie nu am eu talent la fotografiat, fie sunt ele mai nefotogenice, insa in realitatea datorita urechilor arata exact ca niste spiridusi.
Lilisor, cum de ati reusit sa fiti amandoi alergici -------------------- Sclava supusa a primei dinastii Devon Rex din Romania
|
|
|
May 16 2009, 04:41 PM
Trimis la
|
|
Little Devon: chiar nu stiu cum de ne-am ales amandoi cu alergii
-------------------- |
|
|
|
May 18 2009, 10:52 AM
Trimis la
|
|
Cred ca orice iubitor de animale isi doreste celebra "casa cu gradina mare" -------------------- Sclava supusa a primei dinastii Devon Rex din Romania
|
|
|
Jun 19 2009, 11:42 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
e super sa ai o gradina pentru pisicoase. ale mele sunt tare fericite
au ora lor de papica, stiu cand trebuie sa se linguseasca pe langa mine, in rest, le las in pace. oricum cand imi aud vocea prin curte, tusti la mine asa de haioase sunt, mai ales motanelul, Patrocle. zici ca se sfarseste lumea daca nu ajunge el primul la mine Ce-ti mai fac mustacioasele, Little Devon? -------------------- |
|
|
|
Jun 22 2009, 11:31 AM
Trimis la
|
|
Patrocle al tau nu pleaca dupa pisicoase? Sau n-a ajuns inca la varsta aceea? Pisicul bunicii mele pleca dimineata, dupa ce-si lua prima portie de lapte proaspat muls, si revenea seara, dupa ce ajungeau vacile acasa.
Stia ca trebuie sa stea la usa grajdului si sa miorlaie frumos ca sa primeasca lapte. Si mai stia ca bataia de seara cu patrupedul casei, Tarzan, e sfanta. Nu era seara sa nu se bata! De obicei se bateau fie pentru laptele de vaca, fie pentru cine ajungea primul la oasele lasate pe marginea verandei. Era un motan foarte bataios! -------------------- |
|
|
|
Jun 30 2009, 10:02 PM
Trimis la
|
|
Eh, dar eu m-am lamurit de mult ca astea nu-s pisici normale (la cap) si nici ca as vrea sa fie altfel. Lilisor, sa sti ca pentru lapte proaspat muls as sta si eu cuminte la usa grajdului si as mieuna tare frumos -------------------- Sclava supusa a primei dinastii Devon Rex din Romania
|
|
|
Jul 1 2009, 10:46 AM
Trimis la
|
|
hei, Little Devon, te-ai intors. am crezut ca te-am speriat
Patrocle inca nu l-am vazut sa o ia la goana dupa pisicoase, dar asta nu inseamna ca nu s-a jucat cu vreuna -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 12:31 PM |