Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 19 2010, 10:33 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
E o specie de peste de apa dulce, potrivita pentru incepatori. Guppy e usor de intretinut, reprodus si infrumuseteaza acvariul. Intr-un acvariu mare, acesti pesti de apa dulce pot fi asociati cu orice alta specie cu cerinte identice si care nu e agresiva fata de guppy. * Temperatura ideala: 24-26 °C, dar tolerează chiar si 18-30 °C. * Duritatea apei: medie, dar tolereaza si apa mai dura * PH: in jur de 7, dar pestele guppy este flexibil si din acest punct de vedere. Pestii Guppy sunt cu adevarat frumosi daca sunt tinuti intr-un grup restrans. In acest caz, masculii concureaza pentru femele, un proces foarte frumos si nu se ranesc reciproc. Hranirea lor nu este o problema, mananca hrana vie si artificiala la fel.
-------------------- |
|
|
|
Jul 14 2011, 10:33 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 12 Inregistrat pe: 16-May 11 Membrul Nr.: 25,074 |
Foarte frumos pestisorul.Din pacate nu am destul timp pentru a avea grija de un acvariu
|
|
|
|
Jul 19 2011, 03:49 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 18-July 11 De la: Satu-Mare Membrul Nr.: 25,576 |
eu am acasa neoni..... caras din baltta
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 12:52 PM |